Beykoz siyasetinin tanınan simalarından Melih Perçin açıklamalarda bulundu. Melih Perçin; "15 yıldır Beykoz'u kötü yönetenler Beykoz'a çare olamazlar“ dedi.

Alperenler Eğitim ve Kültür Derneği'nin başkanlığını yürüten, Büyük Birlik Partisi Beykoz'un görevden alınan efsanevi İlçe Başkanı, İyi Parti Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Melih Perçin Beykoz Gündem'e konuştu.



İyi Parti Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Melih Perçin;"Problemlerimizi bugüne kadar çözemeyenler hatta çözümsüz hale getirenler Beykoz’a çare olamazlar. Şimdi bunu şunu yapacağız diyorlar o zaman birileri sorar sizlere, niçin o zaman 15 yıldır bu problemlerimizi çözmediniz. Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz. 15 yıldır Beykoz’u kötü yönetenlere bu sefer halkımız itibar etmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Beykozluların belediyenin varolmasını kolaylaştıran ve bugüne kadar muhalefet görevini yerine getirmeyerek Beykozlunun hakkını hukukunu koruyamayanlara da bu makamlara getirmeyeceğine inandığını ifade eden Perçin, "Beykoz halkını bu sefer şatafatlı boş vaatlere inandıramayacaklardır. Seçimi Beykoz’da İYİ Parti adayı Bilgehan Murat Miniç ve kadrosu kazanırsa kimse şaşırmamalıdır. Mahallelerdeki cadde ve sokaklarda ki Beykozluların bu teveccühü sandığa yansıyınca bu iddiamızda ne kadar haklı olduğumuz görülecektir. Gerçektende Beykoz için doğrusu Bilgehan Murat Miniç ve İYİ Parti kadroları olacaktır" dedi.

Bu seçimde kimlerden oy istediklerine de açıklık getiren Melih Perçin, "Bölücülerden, terörle aralarına mesafe koyamayanlardan, ülkemizde kargaşa çıkararak huzurumuzu birliğimizi beraberliğimizi bozmak isteyenlerden biz oy istemiyoruz. Bu kadar açık ve net ifade ediyoruz. Onların 1 oyuyla kazanacağımıza bin kere seçim kaybetmeyi yeğleriz.



Peki Kimlerden Oy İstiyoruz

Beykoz’un genç delikanlılarından erkeklerinden oy istiyoruz. Beykoz’un hanımefendi kızlarından kadınlarından oy istiyoruz. Yaşlı teyzelerimizden amcalarımızdan oy istiyoruz. Beykoz’da ki hayvanseverlerden oy istiyoruz. Beykoz’da ki doğa düşkünü çevrecilerinden oy istiyoruz. Beykoz’da ki işsiz kardeşlerimizden oy istiyoruz. Beykoz’da ki onurlu yoksulumuzdan oy istiyoruz. Beykoz’da ki ülküdaşlarımızdan oy istiyoruz. Beykoz’da ki mütedeyin muhafazakarlardan oy istiyoruz. Beykoz’da ki milliyetçilerden oy istiyoruz. Beykoz’da ki sosyal demokratlardan oy istiyoruz. Beykoz’da ki hassasiyet sahibi her vatandaşımızdan Bilgehan Murat Miniç’e ve İYİ Partiye oy istiyoruz… Pazar günü seçime gideceğiz savaşa değil… Seçim boyunca iftira karalama ve yalana dayalı siyasetlerini milleti birbirine düşman eden propagandalarına Beykozlular mahallelerinde caddelerinde sokaklarında itibar etmeyecektir. Beykozlular arasında yine komşuluklar dostluklar arkadaşlıklar devam edecektir. Çünkü bu bir belediye başkanlığı seçimi çünkü bu bir belediye meclis üyeliği seçimi. Millete söyleyecek sözü olmayanların bu yalan iftira karalama oyununu Beykoz halkı söylenenlere itibar etmeyerek bozacaktır. Seçim boyunca bu oyunu tezgahlayanlara Beykozlular cevabı pazar günü sandıkta verecektir.

Haber: Zindan Adar 

Editör: TE Bilisim