Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülay Demirel, Beykoz'un sorunları ile ilgilenmiyor mu? 

CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi olan, aynı zamanda da İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Gülay Demirel, Beykoz'daki sorunları bitirdi, İBB sorunları ile ilgilenmeye başladı.

Beykoz Belediye Meclis Üyeleri her ayın ilk haftası Pazartesi ve Çarşamba günleri, Beykoz Belediyesi'nde toplanıyor ve Beykoz'un sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getiriyorlardı. Demirel, Çarşamba günü gerçekleşen Beykoz Belediye Meclis Üyeleri toplantısı katılmaktan ziyade İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı İSKİ istişare toplantısında yer almayı tercih etti.

Belediye Meclis toplantısına AK Partililer ve MHP'liler tam kadro katılırken, CHP'de ise 11 meclis üyesinin 7si katıldı.

İBB Meclis Üyesi olan Demirel, 2014-2019 yılları arasında Beykoz Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten tecrübeli isimlerden biriydi.

Beykoz Belediye Meclis toplantısına katılmayan Demirel'e Beykozlu vatandaşlardan tepki geldi.

CHP'li Vatandaşlar, "Beykoz Belediye meclisine katıldık ve gerçekten çok önemli konular vardı. CHP grubunda 11 meclis üyesi arkadaşımız vardı ama maalesef 7 katılımcı vardı. Diğer meclis üyeleri mazeret bildirmiş gelememiş ama sayın Demirel, aklımızla alay eder gibi İSKİ programına katılıyor ve Facebook hesabından canlı yayın yapıyor. Beykozluların derdi bitti de bizim mi haberimiz yok. Beykozluların sorunları son buldu da bizim mi haberimiz yok. İBB Başkanımız İmamoğlu'na gözükme aşkıyla her olduğu ortamda olmak ona artı kazandırmaz. Eğer ki İmamoğlu'na katkı sağlamak istiyorsa, Beykoz’un sorunlarıyla ilgilensin. İSKİ programlarına Beykoz'da bulunan mühendis arkadaşlar ilgilenir. Sayın Demirel'in derdi Beykoz değil sanırım."dediler.

Editör: TE Bilisim