Cumartesi akşamı katıldığı ‘Yenimahalle halkla kucaklaşma’ programında Saadet Partisi belediye başkan adayı Muharrem Kaşıtoğlu dil sürçmesi yaşadı.

Yoğun programında cumartesi gününü Yenimahalle’ ye ayırdı. Gün boyu kapı kapı dolaşan Kaşıtoğlu, akşam saatlerinde de Saadet Partisi seçim irtibat bürosunun önünde Yenimahallelilere hitap etti.
Konuşmanın bir bölümünde, ‘ Yenimahalleliler çok şanslılar, içlerinden bir kardeşleri Belediye Başkanı oldu’ dedi. Hemen arkasından ‘ belediye başkan adayı oldu’ diye düzeltmesine rağmen halk içerisinde gülüşmelere sebep oldu.

Muharrem Kaşıtoğlu, ‘Allah söyletti, inşallah 1 Nisan’da da belediye başkanı olucaz’ diye devam ettiği konuşmasında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları olan Necdet Gökçınar’a da değindi. İstanbul’da da adayımız var, yanlış anlaşılmalara gelmeyin dedi.
Konuşmasına imar ve istihdam ile ilgili konulara ve çözüm önerilerine de değinerek devam etti. Beykoz’un sorunlarını Beykozlular çözer, kendi evladınıza sahip çıkın diyerek bitirdi.
Buluşma için bir araya gelen topluluk, Kaşıtoğlu’nun konuşmasından sonra hatıra fotoğrafı çektirerek dağıldı.

Editör: TE Bilisim