AK Parti'den istifa edip, Milli görüşe, özümüze döndük diyen Muharrem Kaşıtoğlu bu sefer de, ''Milli menfaatlerimizi yok sayarak hayır oyu kullanan Saadet Partisi'nden istifa ediyorum'' dedi. 

AK Parti'de Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığı, İBB ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerini yapan Muharrem Kaşıtoğlu, Belediye Başkan adaylığı için nabız yoklamış fakat başarılı olamamıştı. Bir süre sonra Milliyetçi Hareket Partisi ile temas kuran Kaşıtoğlu, yerelde ittifakın olmasıyla birlikte burada da adaylaşamamış ve süre dolmadan''Milli görüşe, özüme döndüm''diyerek Saadet Partisi'ne geçmişti.

Kaşıtoğlu adaylık açıklamasında, "Adaletin timsali olan, adaletin yuvası olan, hakkın yuvası olan milli görüşün, Saadet Partisi'nin çatısında kendimi buldum. Eğer siz de kabul ederseniz bu kardeşiniz etkin pişmanlık yasasından yararlanmak istiyor. Saadet partisi hakkın, hukukun, adaletin çatısıdır." demişti. 

Muharrem Kaşıtoğlu: ''Saadet Partisi Milli Menfaatlerimizi Yok Sayarak...'' 

Kısa bir süre önce, özüme milli görüşe döndüm diyen Muharrem Kaşıtoğlu, Twitter hesabından Saadet Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Ahmet Davutoğlu ile hareket edeceği düşünülen Kaşıtoğlu'nun, istifa mesajında  2 tane Milletvekili olan (1'i tezkere oylamasına katılmadı) Saadet Partisi'ni milli menfaatlere aykırı olarak tanımladı.

Kaşıtoğlu ile beraber hareket eden eski Meclis Üyesi Yılmaz Özdemir'in de Saadet Partisi'nden istifa edeceği konuşuluyor. 

Kaşıtoğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde 5 bin 300 oy alarak hezimete uğramıştı. 

Muharrem Kaşıtoğlu'nun istifa tweetleri... 


Editör: TE Bilisim