İstanbul Beykoz ve Mahalleleri Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Kadir İleri ve yöneticileri, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Seçimlerini Ekrem İmamoğlu'nun kazanması sonucu Aydın Düzgün'e hayırlı olsun ziyareti yapan Dernek Başkanı Kadir İleri ve yönetimi, ilçe Başkanı Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette bulunan İleri ve yönetimini ilçe Başkanı Aydın Düzgün,  kapıda karşılayarak makamında ağırladı. Düzgün, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren ilk dernek başkanı olmasından dolayı Kadir İleri ve yönetimine teşekkür etti.

Kadir İleri, "İstanbul'da tarihte görülmemiş bir fark ile İBB Seçimlerini kazandınız. İnşallah İstanbul ve Beykoz için hayırlı olur. Biliyorsunuz ki Muhalefette kalan yerler pek hizmet almıyor ama ben inanıyorum ki siz Beykoz sevdalı birisisiniz, bu yüzden dolayı İBB ve Beykoz'daki köprüyü kuracak sizsiniz. Beykozlu hizmet görmek isyitor, Beykozlu ekonomik şartlarının iyileşmesini istiyor. Ben inanıyorum ki Sayın İmamoğlu, Beykoz'da uygulanacak projelerde büyük emek sarfedecek ve Beykoz'un bir çok yerin cehresi değişecek. Sizleri de tebrik ediyorum Beykoz'da da uzun zaman aradan sonra AK Parti'yi 800 oy gibi bir fark ile geçtiniz."

Kadir İleri ve yönetiminin tebrik ziyareti sonrası Başkan İleri, Aydın Düzgün'e çiçek takdimi yaptı. 

Editör: TE Bilisim