Beykoz Belediyesi ile güzel ilişkileriyle bilinen ve geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Yücel Çelikbilek’in ‘’Benim adayım’’ diye hitap ettiği, AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ile arasından su sızmazcasına bir hukuku olan Aydın Düzgün'ün yapmış olduğu uygulamalarla tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Aydın Düzgün, Cemal Sataloğlu ile sorun mu yaşıyor? 

Beykoz Belediyesi’nin denetleyen İBB ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu, yapmış olduğu etkin muhalefetle partililerin gururu olmuş, Beykoz’da çok sayıda kişiden de tebrik telefonları ve paylaşımları almıştı. Muhalefet etmeyen ve muhalefet eden isimleri hedef tahtasına koyduğu iddia edilen İlçe Başkanı Aydın Düzgün, vefasızlıkla suçladığı Sataloğlu’nu bir sonra ki dönem denetime yazdırmamaya kararlı. CHP’li Düzgün’ün, denetim kuruluna Temel Karadeniz yada Bahar Doğru isimlerinden birini yazacağı ifade edilen bilgiler arasında.

Tek adam olmayı seven Aydın Düzgün, Cemal Sataloğlu'nun ön planda olmasından ve partililerin kendisinden başka birisine ilgi göstermesinden rahatsız olduğu, bu yüzden dolayı da Sataloğlu ile Düzgün arasında soğuk rüzgarlar estiği aldığımız bilgiler arasında. 

Aydın Düzgün, başkalarının hayatını hiçe sayıyor! 

Toplu ortamlarda maske takmayarak korkusuz  olduğunu zanneden, sorumsuzca davranan İlçe Başkanı Aydın Düzgün, 38 İlçe Başkanının maske taktığı görüşmelerde yine maske takmayarak partisini zor durumda bıraktı. Onlarca insanın maske taktığı ve basına demeç verdiği kadraja yansıyan görüntü ise tepki çekti. Koronavirüsten ve virüsü yaymaktan korkmayan Düzgün’ün aslında virüsten daha tehlikeli olup olmadığı ise tartışma konusu oldu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Aydın Düzgün’e kırmızı kart!

Uzun süren sessizliğini CHP Beykoz’un ticaretle anılması sonrası bozan Aydın Düzgün’e bir kırmızı kartta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan gösterildi. Beykoz Gündem Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre; İBB’yi skandala sokan birçok işin arkasından Beykoz’un çıkması çizmeyi taşırdı. Edinilen bilgilere göre, Beykoz, İBB'ye 3 ay öncesine kadar en çok personel yerleştiren ilçe konumundaydı. Fakat Düzgün'ün İBB’de ki Genel Müdürleri sık sık aranması, en son  yaşanan bazı gelişmelerden sonra bardağın taşımasına sebep oldu.

Edindiğimiz bilgilere göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Genel Müdürlerine bu kişinin telefonlarına cevap verilmeyeceği, hatta hiçbir işinin yapılmaması talimatı verdiği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim