İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı sivillerin, bebeklerin katili olan İsrail Başbakanı Netanyahu ile kıyasladı. Akşener, 'Netanyahu, Erdoğan'ın İsrail versiyonudur' dedi.

Akşener'in, Erdoğan'a Netanyahu benzetmesi sonrası AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Facebook hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Netanyahu'nun fotoğrafını birleştirerek "HADDİNİ BİL! #NetanyahuSensinMeral" paylaşımında bulundu. 

Hanefi Dilmaç'ın Facebook paylaşımı;

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir'den Hanefi Dilmaç'a cevap gecikmedi. Taşdemir, Facebook hesabı üzerinden Hanefi Dilmaç'a imalı bir mesaj yayımladı. Recep Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde Amerikan Yahudi Kongresi'nde verilen 'Yahudi Cesaret Madalyası'nın fotoğrafını Hanefi Dilmaç'ın portresini, Erdoğan ile değiştirerek sert bir paylaşımda bulundu.

Taşdemir'in sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi.

"Montajla siyaset yapmaya çalışan AKP Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’a ahlak dersi!

ŞEHİTLER verilerek kurulan Gazi TBMM’nde İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’i konuşturan siz, Yahudi cesaret madalyası alan siz, kürdistan ve pkk’nın destekçisi Mesut Barzani ve Şivan Perver ile açılışlarda boy boy poz veren siz, pyd başkanı Salih Müslim’i kırmızı halıda karşılayan siz, fetö’ye ne istediler de vermedik diyen siz, BOP Başkanı olduğunu her mitinginde dile getiren siz olacaksınız ee hain biz olacağız!!! 

Bir ilçe başkanı olarak, benzer bir paylaşımı yapmaya benim aldığım terbiye ve  siyasi ahlakım izin vermez. 

Biz her zaman olduğu gibi yine gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz ki yüce Türk Milleti sizin kirli ve pis yüzünüzü açıkça görebilsin. 

Aklınızı başınıza alın, haddinizi bilin…
Herkes kendine yakışanı yapar…

Varsa yüreğiniz getirin sandığı…

#PolemikYapmaGetirSandığı"

Editör: TE Bilisim