AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın 8 Kasım’da yapılan ilçe kongresinin ardından Yürütme Kurulu belirlendi. 

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın Kasım ayında gerçekleştirilen 7’inci olağan kongresinin ardından güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Muhammed Hanefi Dilmaç, yürütme kurulu üyelerini belirledi.

‘Beykoz için inandığın yolda yürü’ sloganıyla yeni dönem çalışmalarına hızlı başlayan İlçe Başkanı Dilmaç, video konferans yöntemiyle yapılan haftalık yönetim kurulu toplantısında Yürütme Kurulu’nda görev yapacak isimleri açıkladı.

“Beykoz için var gücümüzle çalışacağız”

İl Başkanlığı ile yapılan değerlendirmeler sonucu yürütme kurulunu belirlediklerini aktaran AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, “Olağan kongremize teşrif ederek bizler yalnız bırakmayan misafirlerimize ve desteklerini esirgemeyen teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Yeni AK kadrolarımızla birlikte Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 hedeflerimize doğru azim ve kararlılıkla yürüyeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Beykoz için teşkilatımızın tüm kademeleriyle uyum içerisinde, var gücümüzle çalışacağız. Bu kutlu davada bizlere güç katacak yeni yürütme kurulu üyelerimize de muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç başkanlığındaki yürütme kurulu üyeleri şu şekilde;

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Hayrettin Yanık

Teşkilat Başkanı: Özkan Ayduğan

Seçim İşleri Başkanı: Av. Yakub Özbek

Tanıtım ve Medya Başkanı: Fatih Yılmaz

Sosyal Politikalar Başkanı: Mete Karabudak

Yerel Yönetimler Başkanı: Murat Yumurtacı

Ekonomi İşleri Başkanı: Yasemin Şireli

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Ethem Çekiç

Mali ve İdari İşler Başkanı: Hasan Karakaya

İlçe Sekreteri: Şeymanur Ok

Editör: TE Bilisim