Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, İstanbul İl Yöneticisi olacağı konuşuluyor. 

15 Nisan 2017 yılında yapılan 6.Olağan Kongresi sonrası AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, 2 yıl yürüttüğü ilçe başkanlığı görevini başarıyla sürdürdü. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Murat Aydın ile iyi uyumu sayesinde, en yakın rakiplerin olan Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun'a 20 bin gibi tarihi fark atmasında büyük rol oynadı. 

Dilmaç'ın başarısı takdir topladı

İstanbul’da başlatılan üye kampanyasında AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı, İstanbul genelinde en çok üye kaydı yaparak birinci olan ilçe başkanı ünvanını aldı. 3 bin 500 kişiyi üye yapan Dilmaç ve ekibine Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik plaketi verdi. 

Dilmaç'ın Beykoz'da elde ettiği başarıdan dolayı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak kongre öncesi Dilmaç' a il yöneticiliği teklifi götürmeyi planlıyor. Dilmaç'ın bu teklifi kabul edeceği ve partililer tarafından da sıcak bakıldığı konuşuluyor.

Partililer ise Dilmaç'ın il yönetici olacağını şu şekilde yorumlıyor. 'Beykoz'dan birilerinin bir yerlerde olmasını istedikleri ve belki de bir milletvekili çıkacaksa siyasi yaşantısı başarılarla dolu Hanefi Dilmaç'ın olmasını istiyoruz'

Editör: TE Bilisim