AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül aldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Ocak ayında "AK Parti'ye 45 bin üye" toplantısına katıldı. AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden bir ödül daha aldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen Yeni Üye Çalışmaları Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Şimdi 'Bazıları istifa ediyor' diyorlar. Edebilir ama bakın bir ayda 45 bin geldi. Bizim için bu noktada söylenmez ama mecburen söyleyeceğim, ölenler öldü, kalan sağlar bizimdir" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sırasında yeni üyelere ait klasörlerden isimler seçerek bazı yeni üyeleri telefonla arayarak da hayırlı olsun dileklerini iletti.


Yapılan konuşmaların sonunda ödül törenine geçildi. AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Ocak ayında yaklaşık 3 bin üye yaparak İstanbul ilçeleri arasında oransal bazda dereceye girdi. İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Belediye Başkanı Murat Aydın, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ile yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları sahneye davet edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden bir kez daha ödül almanın mutluluğunu yaşadı.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı, AK Partinin tek başına iktidar oluşunun 17. yıl dönümü dolayısıyla başlatılan üye çalışmalarında birinci olmuş, Aralık ayında da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül almıştı.

Hanefi Dilmaç: Bu başarı tüm partililerin

Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ödül töreni sonrasında yapmış olduğu açıklamada “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan 'ın elinden ikinci kez, üye çalışmalarında gösterdiğimiz üstün başarıdan ötürü plaketimizi almış bulunmaktayız. Bu başarıyı 45 mahallemizin 3 Kademe mahalle başkanları ve yönetimlerinin üstün gayretlerine borçluyuz.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim