Ahmet Davutoğlu, kurduğu Gelecek Partisi için İstanbul'da güçlü bir kadro ile yola çıkmaya hazırlanıyor. İstanbul'da güçlü bir oluşum kurabilmek için AK Parti İstanbul eski İl Başkanı Dr. Selim Temurci'nin tavsiye edeceği isimlerin değerlendirileceği konuşuluyor.

Beykoz'da ise herkesin merak ettiği "Gelecek Partisi Beykoz İlçe Başkanı kim olacak?" sorusunu ise Beykoz Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yılmaz Gökgöz ulaştı. AK Partili olan Kuğu, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Giresun Federasyon Başkanlığı'nda istifa edip, meclis üyesi adayı olabilmek için AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'na müracaat etmişti.

Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin  Beykoz İlçe Başkanı Mehmet Kuğu olacağı konuşuluyor. Kuğu, yönetim kurmak için Beykoz'da çalışmalara başladığı öğrenildi.

Kuğu, sosyal medya hesabı olan Facebook üzerinden yaptığı "Güven Huzur Gelecek için" paylaşımıyla hem tebrikleri, hem de tepkileri üzerine çekti. 

MEHMET Kuğu Kimdir? 

1965 yılında Giresun Görele’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çanakçı ilçesinde, lise öğrenimini ise Trabzon Beşikdüzü Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun oldu. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde Tezli Yüksek Lisans öğrenimine devam eden Mehmet Kuğu, üniversite eğitimi için geldiği İstanbul’da 1982 yılından bu yana ikamet etmektedir.

Yerli ve yabancı birçok kuruluşta muhasebe müdürlüğü ve üst düzey yöneticilik yaptı. Halen kendi şirketinde serbest muhasebeci, mali müşavir ve bağımsız denetimci olarak hizmet vermektedir. Yerel ve bölgesel birçok dernek, vakıf ve spor kulüplerinin faaliyetlerinde kurucu üye ve koordinatör olarak görev aldı. Halen Giresun Federasyonu Genel Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Kuğu, evli ve üç çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilisim