Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partili Kurmayların katılımıyla Beykoz’da seçime yönelik bir istişare toplantısı gerçekleşti.

Katılımcılar arasında; AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul BB Adayı Binali Yıldırım, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri, Beykoz Belediyesi Başkan Vekili Gaye Zayıf ve Beykoz AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç vardı.

YAKLAŞIK 10 BİN OY KADAR DÜŞÜŞTEYİZ 

İstanbul mahalli idareler genel seçimlerinin 31 Mart’ta ki  ayağında 2.500 oy gibi ciddi bir kayıp yaşadıklarını dile getiren Dilmaç “Bu seçimde 2.500 tane Büyükşehir oyumuzu kaybettik” deyince, Erdoğan İlçe Başkanına oy hedefini net bir şekilde belirtti “91.000”

91 bin oy isteğini şakayla cevaplandırmak isteyen Dilmaç “Düz rakamda anlaşalım 90.500” deyince AK Parti Genel Başkanı Erdoğan kararlı bir şekilde 91 bin oy da diretti. Erdoğan’ın bu isteğini karşılıksız bırakmayan Dilmaç “ Başkanımız böyle istiyorsa çalışmalarımızı hemen başlatacağız” şeklinde konuştu.

​​​

Editör: TE Bilisim