Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Kaşotoğlu, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'na talip oldu.


Kaşıtoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili atmış olduğu bir twitle tartışmalara neden olmuş ve attığı twit istifasına neden olmuştu.


Muharrem Kaşıtoğlu, Melih Gökçek ile ilgili attığı twit sonrası Türkiye gündemine oturmuş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i telefonla arayıp, bizzat istifasını alın dediği bilgisine ulaşılmıştı. Telefon görüşmesinden üç gün (3 Ekim 2017) sonra Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Muharrem Kaşıtoğlu istifa etti.



28 Şubat Çarşamba günü, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın belirlediği üç isim olan; Muharrem Kaşıtoğlu, Gaye Zayıf ve Kadir Alarçin’in dışında da “Muhammed Hanefi Dilmaç, Deniz Soytemiz ve Ahmet Deliak” da temayül yoklamasında teşkilat tarafından karşılık bulan isimler oldu.

Beykoz'da çıkan temayül sonuçlarına göre üç (3) kişi İl Başkanlığı'na davet edilerek, İl Başkanı Şenocak ile görüşeceği bilgisine erişildi.

Temayül yoklamasında en çok oyu aldığı konuşulan Kaşıtoğlu, İl Başkanlığı görevine geçtiğimiz günlerde gelen Bayram Şenocak tarafından il binasına çağırıp bir görüşme yapacağı bilgisine erişildi.

AK Partili seçmenlerin Beykoz'da en çok konuştuğu konu; 'yeni ilçe başkanı kim olur' oldu.

AK Partili vatandaşlar: Savoybetting "Cumhurbaşkanı'nın görevden aldığı birisi kesinlikle ilçe başkanı olmamalı!"

Vatandaşlar, "Yapılan temayül yoklamasında birbirinden kıymetli çok güzel isimler çıktı. Fakat Muharrem Kaşıtoğlu'nun temayül yoklamasında en yüksek oyu aldığını duyduk. Kendisi Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde güzel işler çıkardı. Çalışkan birisi fakat Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın görevden aldığı bir ismi İlçe Başkanı olarak göreve getirirlerse, muhalefetin eline büyük koz veririz. Bu yüzden yeni seçilen İl Başkanımız Bayram Şenocak Bey'in bu konuda hassas davranacağını düşünüyoruz" dediler.

 

 

Editör: TE Bilisim