Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun’dan çok Beykoz’da vakit geçiriyor.

24 Haziran 2018 Genel Seçimleri’nde Giresun’dan Milletvekili seçilen Necati Tığlı, CHP Beykoz ziyareti sonrası Beykoz’dan ayrılamaz oldu. 31 Mart Yerel seçimlerini Giresun Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu’nun, AK Parti Adayı Aytekin Şenlikoğlu’na 280 oy ile kaybetmesinde hiç bir sorumluluk almayan Necati Tığlı, CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge’nin de görevden alınmasında büyük rol oynadığı bilinmekte.

Beykoz’da bazı Meclis Üyeleri ve İlçe yöneticilerinin Milletvekili Necati Tığlı’ya; “Beykoz’da Giresun nüfusu çok. Zeytinburnu’nda Belediye Başkanlığı yapmış isim bile sırf Giresunlu olduğu için seçim kazandı. Bir sonraki dönem biz de Giresunlu bir aday çıkartırsak ve bu isim de sen olursan kesin seçimi kazanırız” söylemlerinde bulunduğu ve Tığlı’nın da bu sözlere inandığı için Beykoz’dan çıkmadığı konuşulmakta…

31 Mart Yerel Seçimleri’nden bugüne neredeyse 3 ayda bir Beykoz’da ziyaretler gerçekleştiriyor, sempatik tavırlar sergilemeye çalışıyor fakat Beykoz Giresunlular Derneği’nin açılışı hariç, Dernek Başkanı Hayrullah Usta’yı ziyaret etmemeye özen gösteren Tığlı’nın Giresunlular Dernek Başkanının desteğini almadan aday olmayı nasıl düşündüğünü konuşmaktalar.

Beykoz’da bulunan vatandaşlar ise, “Beykoz’a Beykozlu bir ismin ne kadar önemli olduğunu 31 Mart yerel seçimleri sonrası bir kez daha anladık. Bundan sonra Beykoz, ithal bir isim daha kaldıramaz. Sayın vekil Giresun’u kaybettirdi. Beykoz’u bıraksın, Giresun’u nasıl geri alırız onun hesabını yapsın." dediler.

Editör: TE Bilisim