Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Meclis Üyesi Bahar Doğru, Tokatköy'de bulunan sivil toplum kuruluşları ve esnafları tek tek ziyaret ediyor.

31 Mart'ta yapılan Mahalli idareler seçimindei Bahar Doğru Tokatköy Mahallesi'nde aldığı 4 bine yakın oyun daha da artması için mücadeleye şimdiden başladı. Tokatköy Mahallesi'nde oturan Doğru, 'Ben bu mahallenin öz evladıyım. Mahallemizin sorunlarını da en iyi bilecek kişiler STK Temsilcileri ve mahallemizin çok değerli esnaflarıdır. Bu yüzden dolayı öncelikle mahallemiz için neler yapabiliriz bunları araştırıyoruz. İBB Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, 'Hep birlikte yöneteceğiz' demişti. Bende Beykoz'da bunu tekrarlıyorum 'hep birlikte yöneteceğiz.' Bu yüzden dolayı İBB olanaklarını en iyi şekilde Beykoz için kullanmalıyız. İlçe Başkanımız Aydın Düzgün ve İBB Meclis Üyemiz Cemal Sataloğlu Beyler ile birlikte bu konularda istişare halinde olup, Beykoz İçin elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Tabi bu ziyaretlerim sadece Tokatköy’de değil Beykoz'un bir çok mahallesinde gerçekleştireceğim"dedi.

İSTMADER Başkanı Kadir İleri ve Tokatköy Derneği Başkanı Hikmet Özçelik, "CHP'li meclis üyesi Bahar Doğru'nun ziyaretlerinden çok memnun olduklarını ve Tokatköy'ün özlem duyduğu meclis üyesi özellikleri taşıdıklarını" dile getirdiler.

CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Bahar Doğru, ziyaretlerini eşi Kamil Doğru ile gerçekleştiriyor. Gittiği her derneğe, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tablosunu hediye eden Doğru, dernek başkanlarının Atatürk tablolarını baş köşeye asmalarından da çok mutlu olduğunu ifade ediyor.

Editör: TE Bilisim