Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Otağtepe, Limak, Soğuksu, Gümüşsuyu, Beykoz Merkez ve Ortaçeşme Taksi durağı esnafını ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay Paşabahçe, Çubuklu, Kanlıca, Anadoluhisarı, Küçüksu, Göksu, Rüzgarlıbahçe ve Kavacık Taksi durağı esnafını ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri bu çalışmasında da Otağtepe, Limak, Soğuksu, Gümüşsuyu, Beykoz Merkez ve Ortaçeşme Taksi durağı esnafını Piabet ziyaret etti.

İlk olarak Otağtepe Bizim Taksi durağını ziyaret eden CHP Beykoz Gençlik Kolları taksicilerin sorunlarını dinledi. Başkan Ozan Yılmaz, "Biz sizin sorunlarınızı biliyoruz. En büyük sorununuz benzin zamları. Son 10 yılda 25-30 kat artmış. Bunun dışında duraklarınız ve ilçe ile ilgili sorunlarınızın çözümü noktasında hareket ediyoruz.

Sorunlarınızın çözümü noktasında biz CHP yönetim kadroları ve meclis grubumuz olarak elimizden gelen bütün özveri ve gayreti göstereceğimizden hiç birinizin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Ortaçeşme Merkez Taksi Durağını ziyaret ettiler. Burada da taksici esnafının sorunlarını dinleyen CHP'liler ziyaret sonunda taksici esnafına hayırlı işler dileyerek, ziyaretlerini sonlandırdı.

Editör: TE Bilisim