Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı'nın 8 Kasım'da başlayan mahalle delege seçimlerinde ilginç sonuçlar ortaya çıktı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin mahalle delege seçim takvimini 8 Kasım olarak açıklaması sonrası CHP'li üyeler, mahallelerinde harıl harıl çalışmaya başladı. Yapılan çalışmalar sonucunda bir çok mahallede ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

45 Mahallede gerçekleştirilen delege seçimlerini yürüten Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri, Aralık ayında yapılacak ilçe olağan kongresinde adayını seçmek için listelerini yarıştırıyor.

Mevcut ilçe başkanı ve diğer adayların mahallelerde hazırladığı listeler yarışıyor. Aralık ayında gerçekleşecek olağan kongreye güçlü girebilmek için İlçe Başkan Adayları, mahallelerde gerçekleşen delege seçimlerinde kıyasıya yarışıyor. Mevcut ilçe başkanı Aydın Düzgün ve İlçe başkanlığına ismi geçenler mahallelerinde ne yaptı? 

CHP Beykoz İlçe Başkan Adayı Taylan Kınalı, Acarlar Mahallesi delegesi ve kendi mahallesinde delege seçimlerini kaybetti. 

CHP Beykoz İlçe Başkan Adayı Mahir Taştan, İncirköy Mahallesi delegesi, delege seçimlerini kazandı.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Anadoluhisarı'nda oturuyor. Kendi mahallesinde delege seçimlerini kaybetti.

CHP Beykoz İlçe Başkan Adayı Dr. Devrim Altıntaş, Paşabahçe’de ofisini ikametgah gösterdi. Haftaya gerçekleşecek delege seçimlerini kaybedeceğine kesin gözüyle bakılıyor. 

CHP Beykoz İlçe Başkan Adayı Yasemin Özdemir, Çiğdem Mahallesi delegesi, delege seçimlerinde ortak liste yaparak kazandı. 

Editör: TE Bilisim