CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, bazı genel başkan yardımcılarından gelen “süreci daha iyi yönetmek için bir yıl erteleyelim" taleplerine, "Gerek yok arkadaşlar, kurultayı zamanında yapalım" karşılığını vermesinden sonra il ve ilçelerde delegasyon çalışmalarına hız verildi. 

Geçtiğimiz hafta Pazar Günü düzenlenen CHP Beykoz Örgüt Toplantısı’nda iki isim CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’na aday oyduğunu açıkladı.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve yeni dönem için yeniden aday olmayı planlayan Aydın Düzgün'ün yanı sıra iki isim daha CHP Beykoz İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. 

Beykoz/Kavacık'ta bulunan CHP Beykoz İlçe Başkanlığı Binası’nda düzenlenen örgüt toplantısında Dr. Devrim Altıntaş ve Taylan Kınalı aday olduklarını açıkladı. Bilindiği üzere; Devrim Altıntaş, 31 Mart İdari Mahalleler Genel Seçimleri’nde CHP’nin Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olmasına karşın, parti meclisinde Coşkun Tosun’un arkasında kalmış ve aday gösterilmemişti. Taylan Kınalı ise Meclis Üyesi Aday Adayı olmuş ve 31 kişilik listede yer alamamıştı. 

Taylan Kınalı ve Devrim Altıntaş, tıpkı Aydın Düzgün gibi partinin çekirdekten yetişme fertleri olmalarına karşın, 23 Haziran İstanbul Seçimleri’nde; Beykoz’da “devrim” niteliğinde çıkış yapan Düzgün’e diş geçirebilecekler mi? Takipte kalacağız...

Taylan Kınalı

Devrim Altıntaş

Editör: TE Bilisim