Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Yöneticisi, aynı zamanda Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Başkanı Esengül Yılmaz, isim vermeden İlçe başkanını eleştirdi. "

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, partililerin hedef tahtasına oturdu. Bir dönem neredeyse her 2-3 ayda bir Başkan değiştiren Beykoz CHP'liler uzun süredir koltuğu bırakmayan Aydın Düzgün'den memnuniyetsizliklerini dile getirmeye başladı.

Esengül Yılmaz, Facebook'ta yapmış olduğu eleştiride isim vermemiş olsa da partililerin, Aydın Düzgün ve Esengül Yılmaz arasındaki soğuk rüzgarlar estiğini bildiklerini ve 'kedi çizip üzerine kedi yazmaya gerek yok. Görünen köy kılavuz istemez' gibi yorumladıkları öğrenildi. 

Sosyal medyadan Aydın Düzgün'ü isim vermeden eleştiren Esengül Yılmaz, şikayetini şöyle anlattı:

"Herkes İlçe Başkanı olamaz!"

"İlçe Başkanı herkese eşit olur, bir kişinin peşinden gitmez! Hep onu ön plana çıkarmaya çalışmaz! Sadee onun direktifiyle 'Bu iyidir' ya da 'Bu kötüdür' diyerek, üye ayrımı yapmaz! Kısacası herkes ilçe başkanı olamaz, o ağırlığı taşıyamaz! Ne mutlu sosyal demokratlıktan gelme ve sonradan CHP'li olmayan Başkanlara..."

CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları eski Başkanlığı görevini yürüten, şuan ise CHP İstanbul İl Yöneticisi olan Esengül Yılmaz'ın sosyal medya da yapmış olduğu paylaşım ile ilgili Aydın Düzgün'ün, Yılmaz'ı disipline sevk etmesi yada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na şikayet etmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim