Cumhuriyet Halk Partisi'nde PM Üyeliğine kadar yükselen Beykozlu Av. Sevgi Kılıç, Anadolu'yu karış karış gezerek, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Son olarak berberindeki heyetle Amasya Merzifon'da görülen Av. Sevgi Kılıç, tekstil işçileriyle görüştü, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini iletti. CHP PM Üyesi Av. Sevgi Kılıç'a Beykoz'dan CHP Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Büyük de eşlik etti.

CHP içerisinde muhafazakâr kişilerin de yer bulabileceğini PM Üyesi seçilerek ispat eden Beykozlu Av. Sevgi Kılıç, Anadoludaki vatandaşlarla temas etmeye devam ediyor. Gittiği her yerde bir anlamda Beykoz'u da temsil eden Av. Kılıç, özellikle genç kızların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Bir kadın olarak, siyasetteki erkek egemen anlayışı da yıkmayı başaran Av. Sevgi Kılıç, gittiği yerlerde kadınlarla samimi diyalog içerisine girerek, samimi görüntüler veriyor.

Beraberindeki heyetle Amasya'da görülen CHP PM Üyesi Av. Sevgi Kılıç, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı'yı ziyaret etti. Ardından Merzifon'da esnaf ziyareti gerçekleştiren Av. Kılıç, bir tekstil fabrikasına da gelerek, işçilerle bir araya geldi. PM Üyesi Av. Sevgi Kılıç'a CHP'den Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Arslan Ceylan, CHP Amasya İl Başkanı Turgay Sevindi, CHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, CHP Merzifon Gençlik Kolları Başkanı Doğancan Gül de eşlik etti.

Editör: TE Bilisim