CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Ekrem İmamoğlu 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Seçimi için sahaya inen İmamoğlu’nun ilk yol haritasında Beykoz vardı! Aday İmamoğlu’na yoldaşlık edenler arasında; CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, eski CHP Beykoz Adayı Coşkun Tosun, Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri ve CHP’li Üyeler vardı.

İBB Adayı Ekrem İmamoğlu'na Beykozlular yol boyunca bayraklarla eşlik etti. Kavacık'tan Tokatköy'e kadar süren yolculuk boyunca Beykozlular İmamoğlu'nun yalnız bırakmadı. Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan İmamoğlu'na vatandaşlar, "Her şey çok güzel olacak" sloganlarıyla eşlik etti. 

Yolda yaşlı bir kadını otobüsüne misafir etti. Yaşlı kadın "çocuklarımız, torunlarımız ve gelecek yarınlar için her şey çok güzel olsun Ekrem oğlum" dedi. 

ALLAH'A EMANET OLUN

İmamoğlu, otobüsten yaptığı konuşmada, şunları söyledi: ''Türkiye'nin demokrasi mücadelesi için dua edeceğim. Sizin için de dua edeceğim. Bu memleketin güzel insanları, kalplerindeki hangi buz varsa, onları eriteceğiz. İnsanları buluşturup, birleştireceğiz. Birileri kötü sözler söylüyorlar, arsız, hırsız vesaire diyorlar. Hiç kimseye kızmayın. Kötü söz sahibine aittir. ''Allah ıslah etsin'' deyin, Allah'a havale edin. Gerisi teferruat. Sizleri çok seviyorum.

İstanbul kazanacak. Enerjimiz tam. Sizden isteğim, güler yüzle, iyi niyetle, sabırla herkese sarılın, anlatın: Türkiye'yi ve İstanbul'u bir avuç insana teslim etmeyeceğiz. 16 milyon insanız, bir avuç insana teslim etmeyeceğiz. O bir avuç insan, bu şehrin nimetlerini 16 milyon insana dağıtmamızı istemiyor. Ama ben, bu şehrin nimetlerini 16 milyon insana dağıtmaya geliyorum. O bir avuç insan, hak ettikleri cevabı 23 Haziran'da sandıkta alacak. Hep beraber cevap vereceğiz. Herkese, bu şehre huzur getireceğimizi, israfa son vereceğimizi anlatın. Her şey çok güzel olacak. Hayırlı iftarlar. Allah'a emanet olun.''

Kavacık’tan Beykoz’a, ardından Tokatköy istikametine hareket eden Ekrem İmamoğlu, Kalay ailesinin sofrasına misafir oldu.

İstanbul Beykoz ve Mahallesi Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir İleri'nin de konuk olduğu iftar sofrasında İmamoğlu, Dernek Başkanı İleri ile Beykoz’la ilgili istişarede bulundu. 

​​​​​​

Editör: TE Bilisim