Beykoz AK Parti Teşkilatı’nın namı diğer 15 Temmuz Gazileri olarak da bilinen 5. Dönem eski Yönetim Kurulu Üyeleri; kendi aralarında gelenekselleşmiş iftar programı sebebiyle bir araya geldi.

5. Dönem Yönetim Kurulu’nun başkanlığını yapmış Mustafa Gürkan’ın da 46. yaş günüde bu vesileyle kutlanılmış oldu. İftar programı; Eski Dönem AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Resul Rençber’in açılışını yeni yaptığı QDRAJ Restoran’da gerçekleşti. Katılımcılar arasında; kendi döneminde sayısız başarıya imza atmış bir isim olan Mustafa Gürkan, Beykoz Belediyesi Başkan Vekili Gaye Zayıf ve Beykoz Meclis Üyelerinden sırasıyla; Furkan Çelik ile Mehmet Temel yer aldı.

HER ŞEYDEN GERİYE KALAN MUHABBET VE DOSTLUKLARDIR

İftar programı adına kısa bir konuşma yapan Beykoz Belediyesi Başkan Vekili Gaye Zayıf “5. Dönem Yönetim Kurulu Üyelerimizle iftarda bir araya geldik. Değerli başkanımızın doğum gününü kutladık. Keyifli ve güzel bir akşam oldu. Organizasyonun sahibi Resul kardeşimize teşekkür ediyoruz. Her şeyden geriye kalan muhabbet ve dostluklardır.” şeklinde konuşarak programa dair hislerini tercüme etti.

Eski AK Parti Beykoz Teşkilatı Başkanı olarak tanınan Mustafa Gürkan’ın, emektar 5. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleriyle sık sık istişare halinde bulunması ve AK Parti’yi dışarıdan destekler vaziyette bulunması kayda değer bir başka konuydu. 5. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri'nin gelenekselleşmiş iftar programı yine bir eski yönetici olan Resul Rençber’in QDRAJ Restoran’ında gerçekleşti.

Haber: Ramazan Dengiz

Editör: TE Bilisim