Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın geldiğinden beri sessiz muhalefetliğini sürdürüyor. Parti içerisinde Aydın Düzgün tarafından iş vaadi ile bekletilen ve işe yerleştirilen kişiler tarafından Aydın Düzgün, en iyi ilçe başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda en iyi muhalefet yapan kişi olarak görülüyor.

Parti içerisinde Aydın Düzgün karşıtı olan kişiler ise Düzgün'ün bu sessizliğinden rahatsızlığını her geçen gün yüksek sesle dile getirmeye başladı.

Hiçbir iş beklentisi veya ihale beklentisi olmadığını dile getiren partili Temel Uzmanoğlu; "CHP Beykoz'un 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere şimdiden hazırlanıp, Beykoz Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanacak yönetim anlayışını kurması gerekiyor. İlçe Başkanı Düzgün ile 2024 yılında kadar devam edildiği takdirde partimiz yerinde sayacaktır. Hatta her geçen gün partimiz oy kaybı yaşayacaktır. 2019 yılında yapmış olduğu Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı süresince gizlice aday olması ve ilçe başkanlığı görevinden istifa etmemesi zaten kendisine olan güveni sarsmıştır. 2024 yılında da aynı şekilde bir hamle yapacağı aşikar ortadadır. Bu da şu demek oluyor; 2021 yılında yapılacak olan  ilçe başkanlığı seçimlerinde Aydın Düzgün'ün yeniden ilçe başkanlığını kazanması ile oluşacak sonuç şu olur. 2024'e kadar sessiz bir muhalefet, adam kayırmaca, parti içerisinde kutuplaşma, parti de mezhep ayrımı, parti içerisindeki insanların işe girememesi, emek göz ardı edilmesi ve 2024 yılında gizlice aday adayı olmak... Sonuç; 2024 yılında yine kaybedilmiş bir belediye...."

Uzmanoğlu, "CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ın yaptığı işlerden ya çok memnun yada gerçekten muhalefet edecek bir şey bulamıyor. Bu da demek oluyor ki Murat Aydın yaptığı işlerde tertemiz. Bir partili olarak Aydın Düzgün'e yol göstermek isterim. İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyemiz Cemal Sataloğlu'nun hazırladığı "Muhalefet Şerhi" adlı bir kitabı bir kere okusun. Aslında partiye o kadar gitmiş, gelmişimdir. Kitaplar da salona konulmuş. Eğer ki Sayın Düzgün, bu kitabı bir kere okumuş olsaydı 1 yıl boyunca muhalefet edecek bir şey aramasına gerek kalmazdı. 

Sadece bir kere muhalefet etti!

Beykoz'da bulunan yerel bir gazetede "Beltur" ile ilgili bir haber yazılmıştı. Beykoz'da bir meclis üyesi, bir yöneticinin isminin geçmesi üzerine Sayın Düzgün o zaman sessizliğini bozmuştu.Onda da sadece itham vardı. İsimler verilmemiş, yarım ağız ile konuşulmuştu. 

İlçe Başkanı Aydın Düzgün, sessiz muhalefet olmanın tek örneğidir. Sanırım Sayın Düzgün olayı şöyle yorumluyor; "Her şeye verilecek bir cevabım var ama suskunluğum asaletimdendir" dedi.

Editör: TE Bilisim