Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, şarkıcı İsmail Türüt'ün Kanal 7'de düzenlenen "Sahur Vakti" isimli programında CHP ile ilgili kullandığı ifadelere "haddini bilsin, terbiyesizlik yapmasın" şeklinde cevap verdi.

Sahur Vakti programına telefonla katılan Türüt, Salgının CHP iktidarı döneminde olması halinde ülkedeki vatandaşların yarısının hayatını kaybedeceğini öne süren Türüt, "Şu dönemde Allah'tan başımızda CHP gibi bir iktidar yok.Yoksa size yemin ediyorum bu milletin yarısı ölürdü. Ya isyan çıkardı, ya kaos çıkardı, bu millet ölürdü" dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, koronavirüs günleri ile ilgili Beykoz Gündem Gazetesi'ne değerlendirme yaptı. 

"Beykozlu zar, zor geçiniyor"

CHP örgütü olarak bugüne kadar bir çok konuda Beykozluların bir çok derdine çare olmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadarını çözdük. Çözemediklerimizi ise çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. 
Beykoz'daki en büyük sıkıntı bir çok ilçeye göre; Beykozlunun durumudur. Beykozlu zaten zar, zor geçiniyordu. Ekonomik sıkıntılar şimdi herşeyin önüne geçti. İnsanlarımız çok zor durumdalar. İl Başkanlığımızın yardımlarıyla da Beykoz'da ciddi işler başardığımıza inanıyorum.

"Hiç bir parti gözetmeksizin de bu yardımları yapıyoruz"

İBB'den gelen kolilerimiz, halkımızın müracaatlarıyla Beykozlulara dağıtıldı. Bizler de kendi imkanlarımız ile birlikte yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hiç bir parti gözetmeksizin de bu yardımları yapıyoruz. Mahalle başkanlarımızın belirlemiş olduğu ihtiyaç sahiplerini bularak; bu işin şovuna, reklamına girmeden evlerine yardımları ulaştırıyoruz.

"65 yaş üstü üyelerimizi tek tek aradık"

65 yaş üstü 920 üyemiz var. Mahalle başkanlarımız 65 yaş üstündeki vatandaşlarımızı tek tek arayarak halini, hatrını ve bir ihtiyaçları olup, olmadıklarını sordular. Halen de bu çalışmalarımız devam etmektedir. 

65 yaş üstündeki vatandaşlarımız dışarıya çıkamıyorlar. Bizlere ulaşanlara ve bizlerin ulaştığı vatandaşlarımıza; ilaç, gıda ihtiyaçları veya ne derdi olursa olsun,  kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ana kademedeki arkadaşlarımız ile sorunlarına çare bulmaya çalışıyoruz.

"Bine yakın vatandaşımıza yardımcı olduk"

İstanbul Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu yardımlar harici, CHP Beykoz olarak yaklaşık bin vatandaşımıza yardım paketlerimizi ulaştırdık. Kolay bir süreç değil, zor bir süreç. Ne zaman sakinleşir, ne zaman düzelir bunu bizlerin bilmesinin mümkünatı yok. Bizler tabi ki hiç bir çalışmamızı aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz.

"Parti üyelerimizden koronavirüs olanlar oldu"

Parti üyelerimizden Zerrin Bekar'ın eşi Hakan Bekar ve annesi koronavirüs vakasına yakalandı ve çok şükür Allah şifasını vererek, hastalığı atlattı. Beykoz'da 3-4 üyemizin testleri pozitif çıkmış ama durumları gayet iyi durumdadır. Allah hepsine şifa versin.

Evde çok fazla duruyorum dersem yalan olur. Karantina varkende bizler yardımlarımızı ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu tabi sokağa çıkma şeklinde değil. Ne oluyor, ne bitiyoru görmek, arkadaşlarımızın çalışmalarını kontrol etmek amaçlı çıkıyorum. Telefonlarım zaten hiç susmuyor. Telefon susmadığı için evde miyim, ilçede miyim hiç fark etmiyor. Hayat benim için aynı devam ediyor. Beykoz zor bir yer. Derleri çok olan bir yer ve bu virüs daha fena bir dert.

"İsmail Türüt haddini bilsin, terbiyesizlik yapmasın"

Geçenlerde bir televizyonda İsmail Türüt; haddini aşan, terbiyesizce söylemlerde bulunmuş partimiz hakkında. Her halde bilmiyor, tarih kitaplarından da habersiz. Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkeyi kuran, kurtaran Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi başta olsaydı vs. gibi saçmalıklarda bulunmuş. İsmail Türüt haddini bilsin, terbiyesizlik yapmasın"

"Başkan Düzgün ile yapmış olduğumuz röportajda sosyal mesafeye dikkat edilmiştir."

Röportajı video olarak izlemek isteyenler için;

Editör: TE Bilisim