Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, 12 Ocak’ta yapılacak olan 37. Olağan Kongresinde İlçe Başkan adayı olacağını geçtiğimiz hafta Pazar günü açıkladı. 

Adaylık açıklamasında konuşan Düzgün’ün şu ifadeleri partililer tarafından takdir topladı. 

Düzgün adaylık açıklamasında, "Bizim farklılıklarımız aynı yolda yürüdüğümüz sürece bizi bölmez, birleştirir ve daha değerli bir örgüt yapar. Farklılıklarımızı kavga ile çözme zamanı değildir. Bu ne bize yakışır ne de partimizin yönetim anlayışına yakışır. Hırçın rekabet bizi geri götürür ve kaybeden partimiz olur. Ben ve arkadaşlarım başından itibaren "gelin, el ele birlikte kazanalım" ifadelerini kullanmıştı. 

Birleştirici bir konuşma yapan Düzgün’ün “aynı yolda yürüdüğümüz sürece bizi bölmez birleştirir ve daha güçlü kılar demesi ve gelin hep birlikte el ele birlikte kazanalım” demesi sonucu muhalefet çephesinde soru işaretleri bıraktı ve bazı adaylığını açıklamış ve İlçe Başkan adaylığına ismi geçen kişilerin ise bugün, yarın adaylık yarışından çekileceği ve Aydın Düzgün ekibiyle hareket edeceği bilgisine erişildi.

Aydın Düzgün’ün muhalefet olan yapıya, “Beykoz’da bu partide görev yapmış herkes benim dostumdur, arkadaşımdır dediği ve partinin geleceği noktasında kimsenin, kimseye küskün olma lüksü olmadığını ve birleşme çağrısı yaptığı"  öğrenildi.

Aydın Düzgün, Bizim İçin Birleştirici Güç! 

Düzgün için bazı partililer, “23 Haziran seçimlerinin Beykoz’daki ana ismi olan İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün emekleri kimse tarafından yok sayılamaz. 30 yıl aradan sonra Beykoz’da alınan bu zafer, tüm Beykozluların ve Partililerin olduğu kadar Aydın Düzgün’ün de hakkıdır. İzlediği stratejisi ve alanda nasıl çalışma yapacağımız konusunda yol gösterici oldu. Tecrübesi ve azmi ile Beykoz’da beklediğimiz bir zafere kavuştuk. Böyle bir zafer ile taçlandırdığımız 23 Haziran seçimleri sonrası ilçe başkanlık seçimlerinde Düzgün karşısında aday değil, yanında destekçisi olmalıyız ki 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere daha kuvvetli ve emin adımlarla gidelim. Dere geçilirken, at değiştirilmez. Sözü tam olarak bu vakit geçerlidir. 12 Ocak tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurulumuzda yapılacak olan İlçe Başkanlık yarışında eminim ki delegelerimiz bunlara kayıtsız kalmayacaktır ve Aydın Başkan ile devam diyecektir. Aydın Başkan bizim için birleştirir güçtür." şeklinde konuştular. 

CHP Beykoz'un 12 Ocak'ta yapılacak olan Olağan Kongresi'nde Aydın Düzgün yeniden ilçe başkanı seçilirse, CHP Beykoz tarihinde de bir ilki gerçekleştirerek üst üste 2 kez seçilen ilçe başkanı ünvanını alacak. 

CHP Beykoz'da bugüne kadar üst üste ilçe başkanlığı seçimlerini kazanabilen olmadı.

Editör: TE Bilisim