Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Beykoz Trabzonlular Derneği'nin yeni binasının açılışında yaptığı konuşma ile Beykoz'da adaylık dedikodularını sebep oldu.

Beykozlu Trabzonlular Derneği'nin açılışında yapmış olduğu konuşmayla Hamzaçebi, 2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde her ne kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayım dese de yaptığı konuşmalar da Beykoz'un adayı gibi hissettiriyor.



İşte Akif Hamzaçebi'nin konuşması;

"Beykoz'u, Beykozluları çok seviyorum. Bizim üst kimliğimiz Beykoz'dur"

Kaymakamımız çok güzel konuştu. İki kaymakam Trabzonlu ama benim bir farkım var ben Trabzonsporluyum dedi. Evet, doğru Trabzonlu olanların, Trabzonspor'u tutması doğal ve öyle olmalı. Önemli olan Trabzonlu olmayanların Trabzonspor'u tutmaları çok önemli. Teşekkürler değerli Kaymakamım. Beykoz'un özelliği, Anadolu'nun hangi kentinden olursa olsun, Trabzonlu olabilir, Kastamonulu olabilir, Giresunlu olabilir, Mardinli olabilir, Kars'tan olabilir, Diyarbakır'dan olabilir ama buraya geldiğinden itibaren Beykozlu oluyor. Bizim üst Cratosslot kimliğimiz Beykoz'dur.



Sizler burada oturuyorsunuz, Beykoz'da doğdunuz yada Beykoz'a gelip yerleştiniz. Küresel dünyada birkaç kimliğiniz birden olabiliyor. Beykozluyuz aynı zaman da İstanbulluyuz. Sizlerin Beykozlu olmanız çok kolaydır. Önemli olan benim gibi Beykoz'da doğmayıp, Beykoz'a yerleşmemiş olup, Beykoz'u sevmek ve Beykoz'u sevmek, Beykozlu olmak. Ben Beykoz'u, Beykozluları çok seviyorum, bütün Beykozlular benim kardeşimdir. Buraya geldiğim anda kendi vatanımda hissediyorum.  Üç İmparatorluğa başkent olmuş bir İstanbul var. Dünyanın en büyük İmparatorluklarından birinin başkent olarak İstanbul'da kurmuşuz. Türkiye Cumhuriyeti'nin ay yıldızlı bayrağın altında sonsuza kadar barış içinde yaşayacağız. Sorunlarımız var fakat Türkiye güçlüdür, Türk insanı güçlüdür, aşacağız. Bu duygu ve düşünceyle hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim