Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı'nın resmi Facebook hesabından yaptığı paylaşım sonrası, AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Serkan Şahin'den CHP Beykoz Örgütü'ne sert ifadelerde bulundu.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı'nın resmi Facebook hesabından yaptığı paylaşımda "Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Riva Plajındaki İBB Bayrağını hazmedemiyor ama anlayamadığı ve kabul edemediği bir gerçeklik var. Bir değil iki sefer 800.000 farkla seçilen bir başkan var. Adı #Ekremİmamoğlu! Sevsenizde sevmesenizde İSTANBUL’un Belediye Başkanı! Buna alışmanızda fayda var. Senin görevin Beykoz’un çıkarlarını savunmak, İBB’nin bayrağına karşı çıkmak değil. Şehr-i İstanbul semalarında bu bayrak hep dalgalanacak!" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Serkan Şahin, CHP Beykoz'un yaptığı paylaşımı sayfasında paylaşarak şu ifadelere yer verdi. "Aymazlığın, pişkinliğin sınır tanımadığı bu paylaşım ehliyetsiz bir ergenin üstü açık araba ile sahilde yüksek müzik sesi ile tur atmasından farklı değil. 

Yeri kiralayan Beykoz Belediyesi, tüm yatırım masraflarını karşılayan Beykoz Belediyesi ama 2 tane can kurtaran personeli var diye Plajın sahibiymiş gibi İBB bayrağını göndere as.

Sizi de anlamak lazım, dikili bir ağacınız yapılmış bir projeniz yok ki ilk defa bayrak asasınız."

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı'nın, AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Serkan Şahin'in paylaşımı ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim