Seçime 4 gün kala, AK Parti Beykoz'da kararsız seçmenin oyunu alabilmek için farklı stratejiler uygulayacak.

Beykoz'da seçimin başa baş olduğu birçok anket tarafından doğrulanırken, kararsız seçmenlerin hangi partilere oy verecekleri büyük önem kazandı. Kararsız seçmenlerin büyük çoğunluğunun AK Partili olması ise, AK Parti'yi hummalı bir çalışmaya itti.

Yerel seçimlere 4 gün kala en çok kararsız seçmen özellikle Yenimahalle ve Çavuşbaşı'nda bulunurken, bu seçmenlerin birçoğunun da AK Partili olduğu ifade edildi. Beykoz yerel basını ile buluşan AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın ise, ''Son hafta tamamen kararsız seçmenlere yöneleceğiz. Üyelerimize tekrar ziyaretler düzenleyeceğiz, ev toplantılarına hız vereceğiz'' ifadelerini kullandı. Kararsız seçmenlere ve vatandaşlara birde çanta ve bez torba dağıtılacağı ifade edildi. 

Kararsız seçmenden ümitliyiz ifadelerini kullanan AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın anketlerle ilgili de açıklamada bulundu. Anketlerde 10 puan önde olduklarını vurgulayan Aydın, işi sıkı tuttuklarını belirtti. Kararsız seçmenin yoğun olduğu Çavuşbaşı ve Yenimahallebölgesinde AK Parti'nin hangi adımları atacağı ise merak ediliyor.
Editör: TE Bilisim