Millet İttifakı’nın Beykoz temsilcileri bugün Kavacık lokasyonunda bulunan Orhan Veli Kanık Parkı’nda; takriben 1000 kişilik iftar organizasyonu gerçekleştirdi. Katılımcılar arasında başta Millet İttifakı’na gönül verenler olmak üzere politikacılardan sırasıyla; CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İYİ Parti Beykoz Belediyesi Adayı Bilgehan Murat Miniç, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nevzat Karataş, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Deniz vardı.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, iftar programının ardından katılımcılara hitap ederek

“Sevgili İyi Partili kardeşlerim, sevgili Cumhuriyet Halk Partililer; hepiniz bu akşamki iftar programına hoş geldiniz. İnşallah güzel günleri hep beraber göreceğiz. Ondan yana hiç endişeniz olmasın.” dedi. Düzgün’ün ardından kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Taşdemir “Hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar. Sağ olun, var olun. Her şey çok güzel olacak inşallah. Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.

Her Şey Çok Güzel Olacak

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Taşdemir’in ardından söz alan İYİ Parti Beykoz Belediyesi adayı Bilgehan Murat Miniç konuşmasına Peygamber efendimizin hayatından bir kıssa ile başlayarak “Peygamber efendimiz, ashabıyla sohbet ettiği bir gün kendisine devletle ilgili soru soruyorlar. Peygamber efendimiz ise şu cevabı veriyor : Bir devlet adalet ile yükselir, zulüm ile batar. Ashabı yeniden soruyor efendimize: Ya Resulullah, peki adalet nedir zulüm nedir? Efendimiz cevaplıyor; En zayıfın, en güçlüden hakkını alabildiği devlet adaletli bir devlettir. En zayıfın en güçlüden hakkını alamadığı devlet ise zalim bir devlettir, diyor.” Peygamber efendimizin kıssasının ardından ünlü Türk aydını Cemil Meriç’in sözüne de yer veren Miniç “Bizim büyük düşünürlerimizden Cemil Meriç’te diyor ki :Zulümün olduğu yerde tarafsızlık, namussuzluktur. Bizler de haksızlığa hukuksuzluğa karşı tarafsız kalmamak üzere burada taraf olduk. Birlikte olduk. Zulüme karşı adaletsizliğe karşı hep birlitke duracağız ve inşallah 23 Haziran’da her şey çok güzel olacak” şeklinde bir konuşma yapınca CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün kendini tutamayıp “Ağzına sağlık diyorum, değerli kardeşimiz Miniç’e.” diyerek atıldı. Ve konuşmasına devam ederek “ Evet, ben de 23 Haziran’da Her Şey Çok Güzel Olacak diyerek mikrofonu Onursal başkana bırakıyorum” dedi.

İSTANBUL’UN KAYNAKLARINI İSRAF ETMEYECEĞİZ

Beykoz Kavacık mevkiinde düzenlenen iftar programı adına konuşma yapan son kişi CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’di. İYİ Parti Beykoz Adayı Miniç’in konuşmasına teşekkürlerini ileten Adıgüzel “Biraz önce İYİ Parti Beykoz adayı Bilgehan kardeşimiz çok güzel bir şey söyledi dedi ki : Zulüme karşı birlikte olmak gerekiyor ama bu topraklarda hiçbir zaman zulüm olmasın. Biz bunu özellikle ön plana çıkarmalıyız ve bugün soframızda çocuklarda var. Biz bu çocuklarımızın eşit şartlar altında yetiştirilmesi için mücadele etmeliyiz. Söz de yetki de aslında sizde. Sizler çocuklarınıza daha güzel bir gelecek mi hayal ediyorsunuz yoksa birilerinin çocukları daha güzel bir hayat mı yaşasın istiyorsunuz?” şeklinde konuşan Adıgüzel, birlik ve beraberlik temalı konuşmasına şu şekilde devam etti “İstanbul’un kaynakları emin olun hepimize yeter. Yeter ki israf olmasın. Bakın şu alanda yemeklerimizi birlikte paylaştık ve birlikte karnımızı doyurduk ama emin olun İstanbul’da böyle bereketli bir yer. İstanbul’un kaynakları sürekli birilerine akıyor. Biz de diyoruz ki: Gelin İstanbul’un kaynaklarını İstanbullularla buluşturalım. Gelin hep beraber olalım. Neyi paylaşamıyoruz bu ülkede?”

İMAMOĞLU’NUN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ

Konuşmasına devam eden Adıgüzel “Yerelde İmamoğlu zaten haksızlığa uğradı. O hakkı da yedirmeyeceğiz. Burada oturan bütün arkadaşlarımız haksızlığa ve adaletsizliğe karşı tek vücut olurlar. Bu haksızlığı 23 Haziran’da tersine çevirelim. Siyasilere 1800 gün verelim. E zaten geneldeki iktidar devam ediyor. Onlar bir yerden hizmet etsin, İmamoğlu bir yerden hizmet etsin. Siz de karar verin; 2023 yılında tekrar kimi iktidar yapacaksınız? 2024 yılında tekrar kimi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapacaksınız, siz karar verin ama bu arada kazanan kim olur biliyor musunuz? Kazanan millet olur arkadaşlar” dedi.

Millet İttifakı’nın Beykoz temsilcilerinin Kavacık’ta Orhan Veli Kanık Parkı’nda düzenlemiş olduğu iftar programına takriben 1000 kişi iştirak etti.

Haber: Ramazan Dengiz

Editör: TE Bilisim