Epimedyumlu macun, ilaç değil bitkisel gıda takviyesidir. Ana vatanı Çin olan ve afrodizyak etki gösteren Epimedium bitkisinin bazı bitkiler ve çiçek balıyla karışımından elde edilen tamamen doğal bir macundur. Aktar mağazaları ve bitkisel ürün satışı yapan internet sitelerinde kuvvet macunu ve padişah macunu isimleriyle de satılmaktadır. 18-65 yaş aralığındaki hem erkek hem de kadınlar tarafından kullanılabilir.

İÇİNDEKİLER NELERDİR

Epimedyumlu macun içeriğinde ana etken maddesi olan Epimedium bitkisinin yanında arı sütü, polen, zencefil, cüce palmiye, kırmızı ginseng, demirdikeni, harnup pekmezi, dut pekmezi, havlıcan ve ginkgo biloba bitkileri de bulunmaktadır. Bakanlık izniyle üretilen markalar insan sağlığına zarar verecek yabancı kimyasalları bünyesinde barındırmaz.

NASIL KULLANILIR

Epimedyumlu macun kullanımı için uzmanların önerisi; aktiviteden 1 saat önce sadece 1 çay kaşığı kullanılmasıdır. Kavanoz içinde iyice karıştırıldıktan sonra sadece 1 çay kaşığı kullanılması yeterli olmaktadır. Daha fazla miktarda tüketilmesi olumlu yönde etki etmeyeceği gibi tam tersi baş ağrısı, yüksek tansiyon ve kalp çarpıntısına neden olabileceği gibi tavsiye edilen miktarda tüketilmesi oldukça önemlidir. Ayrıca epimedyumlu macunun alkollü içeceklerle birlikte kullanılması da sakıncalıdır.

KİMLER KULLANAMAZ

Epimedyumlu macunun kan basıncının yükselmesini sağlayıp dolaşımı hızlandırdığından kalp ve tansiyon hastaları, içeriğinde çiçek balı bulundurması nedeniyle de şeker hastalarının kullanmaları sakıncalıdır. Bu özel durumu olanlar doktorlarına danışmadan kesinlikle epimedyumlu macun kullanmamalıdır. Yine aynı şekilde hamile ve emziren kadınların da epimedyumlu macunu doktor kontrolünde kullanmaları gerekmektedir.

ETKİSİ NE KADAR SÜRER

Epimedyumlu macunun etkisinin ne zaman başlayacağı ve ne kadar süre devam edeceği kişiden kişiye farklılık göstereceğinden sizde yapacağı etkiyi tespit edebilmeniz için yapmanız gereken tek şey ürünü kullanmaktır. Kullanıcı deneyimlerini baz alarak ortalama rakamlar vermemiz gerekise genelde erkek ve kadın kullanıcılarda 30 dakika içinde etkisini göstermeye başladığını ve etki süresinin 12 saat ile 72 saat arasında değişiklik gösterdiğini söyleyebiliriz.

EN İYİ MARKA HANGİSİDİR

Epimedyumlu macun kullanan erkekler ve kadınlar tarafından en çok tercih ve tavsiye edilen marka Epimedium Force macundur. Epimedium Force, piyasadaki diğer markalardan çok daha etkili olmasının yanı sıra kullandıktan sonra hiçbir yan etki göstermemektedir. Aktar mağazaları ve internet sitelerinde satışı yapılan bazı markalar içeriğinde sildenafil, tadafil ve benzeri kimyasal maddeleri içerdiğinden Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ifşa edilmişlerdir. Google arama motorunda "yasaklanan epimedyumlu macunlar" şeklinde arama yaparsanız hangi epimedyumlu macun markalarının bakanlık tarafından yasaklandığını hemen öğrenebilirsiniz. Epimedium Force macunun şu ana kadar yayınlanan hiçbir yasaklı ürün listesinde adı geçmediğinden içiniz rahat bir şekilde tüketebilir ve yakınlarınıza tavsiye edebilirsiniz.

NASIL SİPARİŞ VERİLİR

Orijinal Epimedium Force macunu satın almak için resmi satış sitesi olan epimediumforce.com sitesine giriş yaparak sipariş formunu doldurabileceğiniz gibi 0507 312 312 0 numarasını günün her saati arayarak sipariş verebilirsiniz. Epimedyumlu macunun elinize mümkün olan en kısa sürede geçmesini istiyorsanız teslimat bilgilerinizi (isim-soy isim, açık adres ve telefon) doğru verdiğinizden emin olmalısınız. Siparişlerin teslimat süresi 2-6 gün arasında değişmektedir ve 16:00'a kadar alınan siparişler aynı gün içinde kargolanmaktadır. Ürün bedelini firmanın hesabına eft/havale yoluyla gönderebileceğiniz gibi kargo yetkilisinden teslim alırken nakit olarak ya da kredi kartınızla da yapabilirsiniz. Epimedyumlu macun sadece Türkiye için değil dünyanın her yerine kargo ile gönderilmektedir ancak yurt dışı satışlarında kapıda ödeme imkanı olmayıp ürün bedeli önceden talep edilmektedir.

Editör: TE Bilisim