Beykoz Riva'nın Galera Koyu'nda 15 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında CHP Beykoz Gençlik Kolları tarafından düzenlenen etkinlikte gençler yaklaşık 3 saat boyunca temizlik yaptı.



CHP Beykoz Gençliği, Riva Galera Koyu'nda temizlik yaparken; bir bölümü poşet, atılmış plastik ve cam şişeler, metal kutular, ağaç ve plastik kasalar, sebze ve meyve artıkları gibi çeşitli atıklar topladı.


Gençler tarafından toplanan pislikler çöp konteynırlarına atılarak araçla çöp istasyonuna gönderildi.

CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında; "Bugün 15 Eylül Dünya Temizlik Günü ve bu özel günde 150 ülkeden insanlar küresel atık problemine karşı toplanıp, atıkları temizleyecek dünyanın gördüğü en büyük sivil toplum etkinliğini gerçekleştirecekler.

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Gençliği olarak tüm dünya tarafından kabul gören bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer almaya, bugünde Dünya Temizlik günü kapsamında devam ediyoruz. Japonya'dan başlayıp Havai'de sonlanan bu yeşil dalga akımının Beykoz temsilcileri olarak ilçemizde farkındalığın arttırılması ve 17 milyon insan gibi temiz ve sağlıklı bir dünya yaratmayı hedeflemekteyiz.

Toplamda 87 milyon TL. temizlik bütçesi bulunan ama maalesef yanlış yönetilen yeşille mavinin kesiştiği nokta, güzel ilçemiz boğazımızın incisi, büyük Beykozumuzda sosyal demokrat belediyecilik anlayışnın 2019 Yerel Seçimleri'nde geri gelmesiyle bu farkındalığı ilçemizde daha net göreceğiz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim