Beykozlu Trabzonlular Derneği’nin üyeleri ve Çavuşbaşı Trabzonlular Derneği üyeleri iftar programı vesilesiyle bir araya geldiler. Ayşe Sultan Sosyal Tesislerinde organize edilen iftar programında bütün Trabzonlular bir aradaydı. Katılımcılar arasında Trabzonlular başta olmak üzere; Beykoz Belediyesi Başkan Vekili Gaye Zayıf, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Beykoz Meclis üyelerinden sırasıyla; Adem Sefer, İdris Kurt, Sadullah Karahasanoğlu, Kadir Çakıroğlu ve Şefik Yavuzyılmaz katılırken Beykoz İlçe Tarım Müdürü Murat Ekinci ve Beykozlu Muhtarlar da eş zamanlı olarak iştirak etti.

Prof. Dr. İsmail Yüksek: "BİZE HER YER TRABZON"

Birlik ve beraberlik üzerine kısa bir konuşma yapan Beykozlu Trabzonlular Derneği’nin Başkanı Prof. Dr. İsmail Yüksek “İftar programı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına en güzel ortamlardır. Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Her zamankinden daha çok birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. İnşallah Ramazan-ı Şerif birlik beraberliğimize önemli bir katkı sağlayacaktır.” şeklinde konuşan Yüksek 19 Mayısın 100. yılını es geçmeyip “Gazi Mustafa Kemal Paşa, Padişahla beraber yaptığı istişare sonucunda Kurtuluş Savaşı’nı aslında Trabzon’dan başlatacaktı . Gemiyle beraber yola çıktığında geminin kötü olması ve denizin dalgalı olmasından ötürü Samsun’a çıkmak mecburiyetinde kaldı. Paşaya, Kurtuluş Savaşı’nı başlatmaktan vaz mı geçelim diyenler olduğunda Bize her yer Trabzon diyerek konuyu kapattı. Bize her yer Trabzon arkadaşlar !” şeklinde duygu ve düşüncelerini ifade eden Beykozlu Trabzonlular Derneği Başkanı İsmail Yüksek’in ardından Çavuşbaşı Trabzonlular Derneği’nin yöneticisi Sami Şahin’de kısa bir konuşma yaparak “Hocam ben şimdi senden sonra ne konuşsam bunları memnun edemem. Onun için herkese hoş geldiniz diyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

İftar programında canlı müzik performansı gösteren sanatçıların dışında Beykoz siyasetinin ünlü simaları, bürokratlar ve muhtarlar da katılım sağladı.

Haber: Ramazan Dengiz


 

Editör: TE Bilisim