KAS-DER Beykoz Şubesi geleneksel iftar programını, İncirköy'de bulunan Şehit Cengiz Erdoğan Parkında yaptı.

KAS-DER Beykoz Dernek Başkanı Süleyman Çalık önderliğinde gerçekleşen iftara Kastamonulular yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen iftar programına; KAS-DER Genel Başkan Vekili Remzi Şen, CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, CHP Belediye Başkan eski adayı Hızır Yılmaz, Ak Parti Meclis Üyesi Erdal Öztürk, CHP Meclis Üyeleri Aydın Düzgün, Cavit Gül, siyasi parti yöneticileri ve KAS-DER üyeleri katıldı.



Süleyman Çalık, "Beykoz'daki hemşehrilerimizin dertlerini derdimiz olarak görüp yönetim kurulumuzla el ele verip yardımcı olacağız. Gönül soframızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyor, aynı zamanda iftar yemeğimizin sponsoru KAS-DER Genel Başkan Vekili Remzi Şen'e ayrıca teşekkür ederim"dedi.



Remzi Şen: Geleneksel İftar Yemeğimiz Devam Edecek!

"Yaklaşık Yedi (7) yıldır KAS-DER olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programlarını iki yıl öncesine kadar kapalı alanlarda yapıyorduk. Ramazan Pashacasino ayının sıcak havalara denk gelmesiyle birlikte bunu açık alana taşıdık ve dernek binamızın önünde bulunan Şehit Cengiz Erdoğan parkında iftar programlarını organize etmeye başladık. Önümüzdeki Ramazan ayında inşallah her gün bu alanda iftar programı yapıp, Beykoz'da yaşayan tüm Kastamonulu hemşehrilerimiz ile birlikte olma fırsatı bulacağız.

Beykoz, İstanbul'un doğa güzelliğine sahip en güzel ilçesi olup, bir çok şaire ilham kaynağı olmuştur. Bu yüzden burada yaşayanlarında, idarecilerin de bu güzel ilçemize sahip çıkıp, daha yaşanılabilinir bir hale getirilmesini istiyoruz. 

11 Ay'ın Sultanı olan Ramazan ayını huzur ve mutluluk içerisinde yaşamaya çalışıyoruz fakat şehit haberleri, dış güçlerin ülkemizi rahat bırakmaması gerçekten bizleri üzüyor. Önümüz Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı, bu bayram ile ülkemiz üzerinde dolaşan kara bulutlar dağılır, rahat bir nefes alır. Önümüzdeki bayramların ülkemize ve Türk milletine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eder, Beykozlu ve Kastamonulu hemşehrilerimin en kalbi duygularımla Ramazan Bayramı'nı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim" dedi.

Editör: TE Bilisim