Eyvah Grubu geleneksel iftar geleneğini, Beykoz Kavacık mevkiinde bulunan Eyvah Çıkrık Kafe’de düzenledikleri İftar Programıyla sürdürdü.

Programa siyasetten eğitime, eğitimden spora Beykoz’un ve İstanbul’un birçok önemli yüzü iştirak etti. Katılımcılar arasında başta Eyvah dostları olmak üzere, siyasetçilerden sırasıyla; ANAP’ın duayen isimlerinden Beykoz İlçesi kurucu üyesi Mecit Yılmaz, Eyvah Grubu Başkanı Yılmaz Güzeci, ANAP ilk dönem İl Meclis üyesi Emine Ersal, DP Beykoz İlçe Başkanı Şakir Mısırlıoğlu, İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, Eyvah Grubu üyeleri; Vedat Coşkun, Burhan Kırışman, Ahmet Yüce, Suphi Erdağı, Mevlüt Birinci, Mustafa Babuz, Sedat Ali Emanet ve eski BTP İstanbul BB Adayı Yusuf Kırtorun; Beykoz 1908 SK’nın güven tazeleyen başkanı Zeki Aksu ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk vardı.

Program, Anavatan Partisi Kurucu Yöneticilerinden Aydın Vural'ın duası ile başladı.

İftar programında verilen yiyecek ve içecek ikramının ardından konuşma yapmak için söz alan Ahmet Yüce ; "Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizin daim olmasını istiyorum. Bugün bizi kırmayıp buraya katılım sağladığınız için her birinize ayriyeten teşekkür ederim. Sözü ANAP’ın duayen ismi Mecit Yılmaz’a bırakmak istiyorum” dedi.

Ahmet Yüce’nin teklifini kırmayan ANAP kurucularından Mecit Yılmaz: “Aranızda dostlarım, arkadaşlarım var. Ne mutlu bana ki tekrar Eyvah için bir araya geldik. Siyaseten söylenecek bir şey yok zaten her biriniz siyasetin içinde yetişmiş karar verebilecek düzeydesiniz ama dostluğunuzun pekişmesi ve daim olması için duacıyım. Katılımcılara teşekkür ediyorum” şeklinde konuşarak hissiyatını dile getirdi.

Eyvah grubunu asıl değerli kılan unsur, salt otuz yıllık dostluğu simgelemesi değil. Eyvah Grubu, Sivil Toplum Kuruluşu olarak da ön plana çıkıyor. Sessizlerin sesi olan oluşumun yardım amaçlı faaliyetlerini, tabiri caizse hayırsever dışında kimse duymuyor. Onları değerli kılan unsur; sosyal yardım faaliyetleri düzenledikleri zaman peşlerine kamera ordusunun takılmıyor oluşu. Her yıl düzenlenen Eyvah grubunun iftar programı, bu yıl Yılmaz Güzeci’nin organizatörlüğünde gerçekleşti.

Haber: Ramazan Dengiz

İşte iftar programından görüntüler;

Editör: TE Bilisim