Mahalle ve köylerde her kesimden ilçe sakinini ağırlayan “Gönülden Gönüle İftar Buluşmaları” paylaşma ve dayanışmanın merkezi olmayı sürdürüyor.

Akbaba, Dereseki ve Kaynarca’da aileleri ve komşularıyla iftara katılan vatandaşlar paylaşmanın huzuru ve kardeşliğin sevincini yaşadı.

Beykoz Belediyesi’nin sofralara bıraktığı taze fesleğen kokuları eşliğinde ezanı bekleyen vatandaşlara ney dinletisi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti sunuldu.

Beykoz Belediye Başkanı Murt Aydın,AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalleliler hep beraber oruç açtı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ilk olarak Akbaba İsmail Özseçkin İlkokulu’na uğrayarak ilçe sakinlerini selamladı. Ardından Dereseki Meydanı’nda köy sakinleriyle iftar yapan Başkan Aydın, Kaynarca Meydanı’nda vatandaşlarla kucaklaştı. 

Başkan Murat Aydın mahallelilere hitabında: “Bu güzel Ramazan akşamında sofralarımızı zenginleştirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum, iftar saatinin manevi atmosferini paylaşmak çok özel bir duygudur. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin, ülkemizin birliğini ve dirliğini daim eylesin.” dedi.

Editör: TE Bilisim