Beykoz Ülkü Ocakları Teşkilatı, Beytaş Teras Cafe'de Ramazan Ayı vesilesiyle bir iftar programı organize etti. Katılımcı sayısının bir hayli yüksek olduğu programa dair mübalağa edecek olursak adım atacak yer yoktu. Beykoz Ülkü Ocakları'nın genç ve vizyoner başkanı Serdar Aytaç'ta iftar programı vesilesiyle Türkiye'nin ve İslam Dünyası'nın gündemine dair bir konuşma yaptı. İşte o konuşmadan kesitler;

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan Ayı'nın huzur ve bereketinden faydalanmak, nefsimizi hata ve günahlardan alıkoymak, vicdan muhasebesi yaparak, kendimize çeki düzen vermek için bu mübarek günler son derece önemlidir."

GERÇEKLER TAM AKSİ YÖNDE HAYAT BULUYOR

"Bugün huzur ve rahatlık içinde iftar sofrasına oturduk ve iftarımızı açtık. Gönül ister ki, Kerkük’te, Musul’da Gazze’de, Halep’te, Kudüs’te, Doğu Türkistan'da ki çocuklar da gülen yüzlerle iftar sofrasına otursun.

Ama gelin görün ki, gerçekler tam aksi yönde hayat buluyor. Doğu Türkistan'da bu gün oruç yasak, namaz yasak seyahat özgürlüğü olmadığı için pasaport alamadıkları için hacca gitmek yasak. Doğu Türkistan'da vicdan hürriyeti yasak.Ama bütün bu yasaklamalara rağmen Doğu Türkistan halkı alacakları cezalara rağmen ibadetlerini gizlice yerine getirmekte ve Allah'a olan kulluk ibadetlerini en üst düzeyde yaşamaktadırlar. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah hiç bir zulüm sonsuza dek sürmez mutlak ki Allah’ın adaleti tecelli edecektir...

Temennimiz bu kutlu günlerin, ülkemize,milletimize ve bütün mazlum milletlere güzellikler getirmesini niyaz ediyorum.."

BELEDİYELER TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE MEYDAN OKUMA YERLERİ DEĞİLDİR

"Cenab-ı Allah Bütün mazlum milletlerin, vatanımızın ve Türkiye sevdalısı aziz dava arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara fırsat vermesin Türk milletini korusun ve kollasın.

Tunceli de kominist bir başkan var nohut tüccarı. 3-5 ton fasulye ve nuhut üretip satarak öğrenci okuttu diye yere göğe sığdıramadıkları bay başkanları Tunceli Belediyesi meclis toplantılarında alınan kararla Tunceli adını Dersim olarak değiştirdiklerini duyurmuş.

Biri bu nohutçuya Tunceli belediyesi meclisinin, büyük millet meclisi olmadığını hatırlatması lazım. Belediyeler, Türkiye Cumhuriyeti'ne meydan okuma yerleri değildir. Kaldı ki Devletimize meydan okumak kimsenin haddine de değildir. Tunceli'yi "Dersim" yapmak açıkça meydan okumak demektir. Atatürk'ün Türk'ün Tunç Eli olarak nitelediği "Tunceli" ismini değiştirmeye kimsenin gücü yetmez.

Bu hainlik kabul edilemez. Herkes kabul etse Milliyetçi Ülkücü Hareket kabul etmez, herkes teslim olsa Milliyetçi- Ülkücü Hareket teslim olmaz, olmayacaktır.... Ne mutlu Türküm diyene.." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim