Beykoz Belediye Meclis üyeleri Kültür ve sosyal dayanışma derneği İstanbul Büyük şehir belediyesi Ulaştırma daire başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Beymez (Beykoz Belediye Meclis üyeleri Kültür Jokerbet ve sosyal dayanışma derneği) Başkanı Murat Ellialtı ve Başkan Yardımcısı Nevzat Oral, Beykoz’un ulaşımda yaşanan sorunlarıyla ilgili yakından ilgilenmek adına İBB Ulaştırma Daire Başkanı Yunus Emre Ayözen’e istişarede bulunmak adına ziyaret gerçekleştirdiler.

Beymez Başkanı Murat Ellialtı Beykoz Riva yolundaki bisiklet yolunda meydana gelen kazalarla ilgili olarak Beykozluların şikayetini dile getirirken kalıcı çözümler konusunda söz aldılar.
Beymez Başkan yardımcısı Nevzat Oral Beykoz’a yapılması planlanan ulaşım projeleriyle ilgili olarak metronun Beykoz’un geleceği için önemini ifade etti.

İBB Ulaşım Daire Başkanı Yunus Emre Ayözen; Ulaşım Daire Başkanlığınca yapılan Çubuklu – Sarıyer Arabalı vapur hattıyla ilgili olumlu dönüşler aldığını, Beykoz’un İstanbul için çok kıymetli bir yeri olduğunu ve yapılan projelerin ise Beykoz’un doğal yapısına uygun ve özenli tasarlandığını ifade etti. Birçok tasarlanan projelerin ise en kısa zamanda faaliyete geçeceğini ifade eden Daire Başkanı Ayözen yaşanan problemleri elele vererek en kısa zaman kalıcı çözüme kavuşturacaklarının sözünü verdi.

Editör: TE Bilisim