Mikail Akyıldız Başkanlığındaki Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, yerel seçimler sonrası Beykoz Belediye Başkanı seçilen Murat Aydın’a üyeleriyle birlikte nezaket ziyaretinde bulunup, çalışma döneminin hayırlı olmasını dilediler.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Üyelerini, kendisine nezaket ziyareti için gelen Ak Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile birlikte Beykoz Belediyesi Toplantı Salonunun da konuk etti.

Nezaket ziyareti çerçevesinde planlanan ziyarette, ortamın samimiyetinden gerek dernekler birliği üyeleri gerek Belediye Başkanı ve Milletvekili zaman zaman geride bırakılan süreç ile ilgili öz eleştiriler yaparlarken, tüm taraflar ziyaretin amacının bilincinden çıkmayarak konuyu toparlamasını iyi bildiler.

Tüm katılımcıların tek tek kendisini tanıtması ve küçük çaplı sözlerini bitirmelerinden sonra söz alan Beykoz Rizeliler Derneği ve Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkanı Mikail Akyıldız, Milletvekili, Belediye Başkanı ve Dernek Üyelerine hitap etti.

Akyıldız yaptığı konuşmasına, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Milletvekili Mustafa Ataş’ı Beykoz Dernekler Birliği adına selamlayarak başladı. Sözlerinin devamında ise  Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Çalışma Arkadaşlarına başarılar dileyerek, Beykoz adına verecekleri her türlü güzel hizmetlerini destekleyeceklerini, olabilecek hatalı çalışmalar konusunda, daha güzelini yakalayabilmek için eleştirilerini  aktaracaklarını belirterek, kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Belediye Başkanı Murat Aydın ortak görüşlerini spontane dile getirirlerken, çalışma döneminin başı olduğu için böylesine Beykoz’u genel anlamda kucaklayan Sivil Toplam Kuruluşları ile çalışma sürecinin planlanması adına bilgi alışverişinin yapılması gerektiği mutabakatına vardılar.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise seçim çalışmaları sürecinde de bir araya geldiği, Beykoz İl Dernekler Birliğini ve Üyelerini önemsediğini, nezaket ziyaretleri içinde teşekkür ettiğini belirtmesiyle ziyaret sona erdi.

Editör: TE Bilisim