Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin intihar ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak çok geçmeden bu iddia ünlü şarkıcı tarafından sert bir dille yalanlandı.

UNUTAMADIĞI AŞKI GEREKÇE GÖSTERİLDİ


Sosyal medyada hızla yayılan "Yıldız Tilbe intihar etti" dedikodusuna gerekçe olarak da ünlü şarkıcının yıllar önce aşk yaşadığı Ali Eşitmez gerekçe gösterildi.


"AMA EVLİSİN" ŞARKISI ONA YAZILDI



Yıldız Tilbe'yi Yıldız Tilbe yapan ve 2003 yılında ortaya çıkan "ama evlisin" şarkısı hala herkesin dilinde. O dönem ortaya atılan iddialara göre Yıldız Tilbe evli olan Ali Eşitmez'e platonik aşık olduğu biliniyordu. Beykozlu olan ünlülerin fotoğrafçısı Ali Eşitmez, televizyon ekranlarında iddialara cevap verdi.



[embed]https://www.youtube.com/watch?v=KBZLtUyaJxc&feature=youtu.be[/embed]


Bugün de Facebook üzerinden yaptığı açıklama ile iddialara cevap verdi.


Ali Eşitmez'in Facebook üzerinden yaptığı o açıklama.


"Üç gündür hakkımda çıkan yazıları üzülerek takip etmekteyim.Üzülerek diyorum çünkü yıllardır duruşumdan ödün vermeden bugünlere gelmiş bir kişi olarak haketmediğim şeyleri yaşadım.



Söz konusu tamamı ile Neyine yalan olan haberde, şahsım ile ilgili çok değerli sanatçı arkadaşımız Yıldız Tilbe'nin benden dolayı intihar ettiği ve "Vatan Şaşmaz gibi sonum olacak" gibi benim söylemediğim ifadelerin kullanılması beni derinden yaralamıştır.

Benim Yıldız Tilbe ile yıllara dayalı bir dostluğumuz var, 5 albümün tüm albüm fotoğraflarını ben çektim. 

Dolayısı ile bizim Yıldız Tilbe ile dostuluğun ötesinde herhangi bir paylaşımımız olmadı. Üstelik benim tanıdığım Yıldız Tilbe bir herhangi bir erkek için intihar edebilecek kadar güçsüz bir kadın değildir. Bu haberi yapanların gazetecilik etik kurallarını unutarak olmayan bir haberi üstelik şahsımı da hedef alarak haberleştirmelerini esefle kınıyorum. " ifadelerini kullandı.


Yıldız Tibe: "İNTİHAR ETMEDİM, ÇOK İYİYİM"

Tilbe, "Ali Eşitmez'i ben yüz kere görsem bir kere bakan kadın değilim. Bir kere fotoğraflarımı çekti o kadar. Bir başkası için neden intihar edeyim" ifadelerini kullandı.


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=KTV5FBHPsgs[/embed]

Editör: TE Bilisim