Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hizmete giren Kamelya Yiyecek&İçecek Hizmetleri Restoranı'nın açılışını eski milli futbolcular Tanju Çolak ve Hami Mandıralı yaptı.



İşletme Sahibi Betmatik Ahmet Şahin: "Beykozluya 18 saatlik hizmet sunacağız"

Kamelya Yiyecek&İçecek Hizmetleri Restoran sahibi Ahmet Şahin, 7 yıldır Samsun'da hizmet verdiğini belirten Şahin, 2o yıllık yiyecek içecek sektöründeki deneyimini yaşadığı Beykoz Tokatköy'de de uzun zamandır gerçekleştirmek istediğini belirtti. Kalite- hijyen ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirtne işletme sahibi Ahmet Şahin, Samsun Havza İlçesi'nin 110 yıla dayanan tarihi limonatamız vardır. Limonatamızın özelliği; limonatanın kendisine kar üretilerek, karlı bir sunumu vardır. Bu ürünü soğuk havalarda bile içseniz içinizi üşütmeyecek bir lezzete sahiptir. Beykozlu ve Tokatköylü hemşehrilerimize hizmet sunacak olmaktan çok mutluluk duyuyoruz" dedi.

Açılışı gerçekleştiren milli futbolcular Tanju Çolak ve Hami Mandıralı; "Böyle bir işletmeyi Beykoz halkına kazandıran Ahmet ve Recep Şahin kardeşlere teşekkür ederiz. Samsun'dan bildiğimiz bu iki güzel insanın yaptığı işi, severek yaptıklarından şüphemiz yok. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bol kazançlar nasip etsin" dedi.

Açılışın ardından Tanju Çolak, mutfağa geçerek davetlilere börek servisi yaptı.




 
Editör: TE Bilisim