Sedat Peker'e küfür ettiği iddiasıyla şiddet uygulanan bir adamın videosu hakkında işlem başlatıldı. Youtube üzerinden yayınlanan videoyu yayınlayan ve paylaşım yapan 4 kişi gözaltına alınırken, 1 kişinin arandığı bildirildi.


YouTube'a yüklenen videoda bir otomobilin arka koltuğunda oturan 2 kişi, aralarına aldıkları kişiyi 'Sedat Peker'e küfrettiği' iddiasıyla feci şekilde dövdükleri görülüyordu. Hürriyet'ten Toygun Atilla'nın haberine göre; dövülen kişinin kanlar içinde kaldığı görülen bu video, Sedat Peker'in kişisel sosyal medya hesabından da paylaşılmıştı.




Sedat Peker 'kanlarınızla duş alacağız' davasında yine duruşmaya Betexper gelmedi






Sedat Peker video ile ilgili olarak açıklama yapmış, şahsına karşı bir algı operasyonu yapıldığını iddia etmişti. Peker, videoda dayak atan kişiler içinse "Aslında bu görüntülerdekinden çok daha fazla şiddeti bence hak ediyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul polisi, şiddet içeren görüntüleri sosyal paylaşım sitesi YouTube yükleyen, yayınlayan ve birbirlerine gönderen 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler M.K, H.F.K, F.K, S.Y'nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamalarına başlanırken, O.K.D'nin ise arandığı belirtildi.
Editör: TE Bilisim