Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi eski çalışanları 77'inci yılını boğaz turu ile kutladı.
Türkiye'nin en köklü markalarından biri olan Petrol Ofisi ve onun eski çalışanları boğaz turu ile 77'nci yılını kutladı.


Üsküdar-Beykoz boğaz turu ile 77'nci yılını kutlayan eski çalışanlar, dostluklarının 40 yıldır bozulmamış olmasından çok mutlu olduklarını ifade ettiler.




Boğaz turu başladıktan sonra bir konuşma yapan Çubuklu-Ümraniye eski Müdürü Mehmet Bilir, "Çok değerli iş arkadaşlarım boğaz turumuza hepiniz hoş geldiniz.  Petrol Ofisimizin 77'nci yılını sizlerle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün, burada böyle kalabalık olmak beni çok mutlu etti. Bazı dostlarımız aramızdan göç etti. Allah hepsine rahmet Pinbahis versin. Bazı dostlarımız da rahatsızlığından dolayı aramızda olamadı ama sizlere çok selamlarını iletmemi istediler." dedi.




Mehmet Bilir’in konuşmasının ardından Bölge Müdürü Hasan Yılmaz konuştu.


Yılmaz konuşmasında, "Değerli Petrol Ofisi mensubu emeklileri, çok kıymetli arkadaşlarım, salonda bizlerle birlikte bu havayı tenefüs eden arkadaşlarım, Petrol Ofisi enerji sektörünün 1941 yılında 113 nolu askeri koordinasyonuyla kuruluyla kurulmuş, daha sonra da özel teşebbüse yönelik mukaveleli güçleriyle bayi networkunu  gelişletmiş, çok önemli bir bölümünü ikmal noktasında tamamlamış ve yıllar sonra gelişen devlet politikalarıyla da misyonunu tamamlamıştır. Özelleşmeyle birlikte de Petrol Ofisi, kamudaki görevini tamamlamış oldu. Özelleşen kuruluşumuz bayi networku ile hizmetlerine devam etmektedir.


Bir buçuk senedir devam eden bu toplantılarımız, Anadolu'da da başlamış durumdadır. Bu birlikteliğin hiç bir maddi, manevi bir beklentisi yok. Sadece insanlar nefeslerini tükettiği aynı çatı altındaki bu güzellikleri yeniden yaşamak bir tarzları var. Aramızdan edebiyete intikal edenlere Cenabı Allah'tan gani gani rahmet diliyorum." ifadelerine yer verdi.




[embed]https://youtu.be/9Wb3QpkfRNI[/embed]




[embed]https://youtu.be/lmmcgs4Wjt0[/embed]



Editör: TE Bilisim