Beykozlu Giresunlular Derneği, İftar Çadırı geleneğini 14 yıldır sürdürüyor.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ın düzenlemiş olduğu iftar programlarının yanı sıra Beykozlu Giresunlular Derneği'nde de Ramazan coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. 

14 yıldır büyük bir özveriyle Geleneksel İftar Çadırı'nı organize eden Beykoz Giresunlular Derneği bu yılda Kavacık Meydan'da Beykozlularla birlikte oruçlarını açıyor.

Derneğin yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Hayrullah Usta, Gökhan Taner Vural, Nuray Kabadayı, Fatmanur Miniç ve Ömer Faruk Öztürk iftar çadırında yemek dağıtımından çadırın nöbetine kadar geniş bir yelpazede görev alıyorlar.

Beykozlu Giresunlular Derneği'nin organize etmiş olduğu Giresun Geleneksel İftar Çadırı'na ilgi oldukça yoğundu. Eş zamanlı olarak 600 kişinin orucunu açtığı iftar çadırına 600 kişiden daha fazla insan katıldı! İftar çadırında yer bulamayan çoğu insan dışarıda yerlere oturarak orucunu açtı.

Beykoz Giresunlular Derneği'nin her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlemiş olduğu Giresun Geleneksel İftar Çadırı, Beykoz'un Kavacık Mahallesi'nde faaliyet gösteriyor.

Haber: Ramazan Dengiz

Editör: TE Bilisim