AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın, sosyal medya üzerinden yazdığı yazı ile ilgili CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan ve İBB Meclis Üyesi Aydın Düzgün basın açıklaması yaptı.



Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mahir Taştan, "Beykoz Belediyesi imar planlarını 15 yıldır yapamıyorsa planları nereye göndereceğini bilmiyorsa, daha kesinleşmemiş planları kesinleşmiş gibi halka anlatıyorsa ve vatandaş evinin durumunu size soruyorsa şikayet etmeyeceksiniz, doğruyu anlatacaksınız vatandaşa.

Sevgili Beykozlular, bizler her zaman sizlerin sorunlarınıza çözüm bulmak ve sorunlarınızı dinlemekle ve size yardımcı olmak için sizlere hizmet etmek için varız.

Hiç kimse kendini halktan üstün görmesin bu halk sizlere oy vererek sizleri iktidar yaptı ona saygısızlık yapmak bir siyasetçiye yakışmaz.

Bulunduğunuz görev Beykoz halkının sorunlarını dinleme ve sorunlarını çözme görevidir" dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aydın Düzgün, "Beykozluların son 10 yıldır büyük bir sosyal ve ekonomik çöküntü ile karşı karşıya olduğunu, yaşamanın oldukça zorlaştığı Nakitbahis iddialarını savunan Aydın Düzgün, "Yıllardır seçim meydanlarında Beykozlulara bütün bu sorunlarınızı çözeceğiz. Tapularınızı da vereceğiz. İmar planlarını yapacağız, diyerek Beykozlunun oylarını alırken çok iyiydi. Peki şimdi birden bire ne oldu da Beykozluya bu kadar kin ve nefretle bakacak hale geldiniz?" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim