Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin, Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin'i makamında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini Pasgol ilettiler. Rizeliler ziyarete, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, dernek yöneticileri Adem Yıldız, Ersin Sarıçam, Süeda Muradoğlu, Mustafa Babuz, Yalçın Çolak, Gençlik Kolları Başkanı Kemal Fındıkçı ve Hakan Facıfeyiz katıldı.

Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız ve yönetim kurulu üyeleri de kendilerini makamında konuk eden ve göreve yeni gelen Manolya Demirören'e teşekkür edip, hayırlı olsun dedi.



Demirören, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hemşehrilerini ağırlamaktan mutluluk duydum. Rizeliler, Beykoz'da önemli bir nüfusa sahip, derneğiniz yeni kurulmasına rağmen Beykoz'da iyi işler yaptığını kısa zamanda gösterdiniz ama üstüne basarak çizmek isterim ki Mikail başkanımız, dernekçilik konusuna önem verdiği ise burada bulunan gençlik kolları başkanını seçerek yapmış. Kapım her zaman açıktır, ne zaman dilerseniz gelebilirsiniz. Rizeliler Derneği'ne ziyaretinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Beykozlu Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, getirdikleri çiçek ve çikolataları Manolya Demirören Tekin'e takdim etti. Görüşme hatıra fotoğrafı ile son buldu.



 
Editör: TE Bilisim