Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanlığı'na Kemal Fındıkçı'yı getirdi.

Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız , "Beykozluların ve Rizeliler'in sevgisini, katıldığı sosyal sorumluluk projeleri ile kısa zamanda kazandı.

Akyıldız , gençliğe verdiği önemi de şu şekilde ifade ediyor; Gençler bizlerin yarınları olacak. Rize kültürünü bizim yaş grubumuz biliyor. Gelenek ve kültürlerimizi kuşaktan kuşağa aktarmak için bizim yaşımız yetmeyeceğini de iyi biliyoruz. Bu nedenle gençlerin, derneğimiz de yer alması bizler için önem arz ediyor. Yönetim kurulumuzla yapmış olduğumuz istişare toplantısında; bu işi en iyi kim yapar Mariobet dedik ve Kemal Fındıkçı kardeşimiz de karar kıldık. Hakan Hacıfeyiz kardeşimizi de teşkilatlandırma başkanlığına getirdik. Allah, iki güzel kardeşimizin de yar ve yardımcısı olsun. Başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.



Rize, Çayeli doğumlu olan Fındıkçı 35 yaşında, Yakın Doğu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde mezun. Emlak ve inşaat işi uğraşmaktadır.



Rize, Ardeşen doğumlu olan Hacıfeyz 31 yaşında, Ardeşen Vakfı, Ardeşen Spor Klübü, Ardeşenliler Derneği, Rize Dernekler Federasyonu üyesi olan Hacıfeyiz, emlak ve inşaat işiyle uğraşmaktadır.
Editör: TE Bilisim