AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkan Furkan Çeliker ve yöneticileriSosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Hasan Tan Çocuk Yuvası'nda kimsesiz çocukları ziyaret etti.

Gençlik Kolları tarafından yapılan ziyarette, açıklamada bulunan Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, Gençliğimizin kıymetini bilerek onların ihtiyaçlarını giderme noktasında yardımcı olup, güzel yarınlar için mücadele etmek istedik.

BİZ BÜYÜK BİR AİLE OLDUK

Genç kardeşlerimizi ziyaret ettiğimizde, kardeşlerimizin yüzlerindeki o mutluluğu herkesin görmesi gerekiyor. Bugüne kadar yapmış olduğumuz programların hepsi birbirinden değerli fakat bu çok anlamlı ve duygusaldı. Genç kardeşlerimizin bizleri gördüğünde, bizlere koşarak gelip sarılmaları gerçekten bizlere duygusal anlar yaşattı. İnsani Tombala duygular besleyen herkesin göz yaşlarını tutamayacağı bir andı. Gençlik kollarındaki arkadaşlarımla kendimize kızdık, daha önce neden bu programı gerçekleştirmedik diye.

Bundan sonra kimsesiz kardeşlerimi bir program dahilinde değil, bir ailenin bir ağabeyini, kardeşini nasıl ziyaret etmesi gerekiyorsa, bayramlarda seyranlarda muhakkak bir ziyarete edeceğiz.

Kardeş olmak için kan bağı olması gerekmiyor, biz de kimsesiz kardeşlerimizle can bağı kurduk ve öz kardeş olduk. Aileler birbirine sahip çıkar ve AK Gençlik olarak kimsesiz kardeşlerimizin kimsesi olarak, kardeşlerimize sahip çıkacağız. Çünkü biz, büyük bir aile olduk." ifadelerini kullandı.



 
Editör: TE Bilisim