Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı'nın her sene geleneksel olarak Beykoz Meydan'da verdiği iftar programına bin kişi katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı'nın geleneksel iftar programı, her sene olduğu gibi Beykoz Meydan'da oldu.

İftar programına MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Üsküdar Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu, MHP İlçe yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe başkanı Karaman, "Birlik ve beraberliğin yaşandığı, komşuluk ilişkilerin pekiştiği, üç ayların sultanı olan mübarek Ramazan Ayı'nda Ngsbahis bizleri bir araya getirdiği yüce rabbimize şükürler ederiz. Soframızda aşımızı paylaşan tüm Beykozlulara teşkilatımız adına teşekkür ederim.

Ramazan Ayı: başı rahmet, ortası mağrifet, sonu ise cehennemden kurtuluşu ayıdır. Böylesine güzel bir ay olan Ramazanı şerifin;ülkemizin üzerinde dolaşam kirli ellerin kalkması, hainlerden kurtulmasını canı gönülden diliyor, bu vesile ile Türk-İslam aleminin Ramazanı Şerifini kutluyorum.”dedi.

MHP Beykoz İlçe Teşkilatı iftar sonrası, Beykoz Belesiyesi'nin düzenlediği "Ramazan Etkinlikleri" programında dernek ziyaretleri gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilisim