Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Beykoz İlçe Gençlik Kolları, "Vefa İftarı" adlı programını İstanbul Boğazında Gemi de gerçekleştirdi.
Vefa İftarı'na AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Osman Tomakin, Beykoz Meclis Üyesi Sinan Çıtlak ve AK Gençlik katıldı.


Program Kuran Tilaveti ile başlayıp ezan okunması ile iftarlar açıldı.




İftar yemeğinde konuşan AK Parti Beykoz  Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, "Başı rahmet, ortası mağrifet, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve Beykozlu hemşehrilerimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Allah bizleri Ramazan ayını hakkıyla yaşayanlardan eylesin.

Şükür ederiz ki, böyle Ramazan Ayının güzel bir iftar sofrasında birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçirmeyi Rabbimiz bizlere nasip ediyor.

Dünya Lideri, Ümmetin umudu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı davada yedi düvele karşı savaşma fırsatı veren hak davada bizlere yerimizi almayı nasip eden, yücel Allahımıza binlerce kez hamdolsun.

Göreve geldiğimiz günden bugüne bir an olsun durmadan Beykoz'a ve Beykoz'un gençliğine hizmet etmek için ilçe yöneticilerimiz, mahalle başkanlarımız ve yönetimleri ile Beykoz gençliğinin dinamizmi için gecemizi, gündüzümüze katarak çalıştık.

Gerek seçim dönemlerinde, gerekse seçim sonrası çalışmalarla Beykoz gençliğine dokunmak ve fayda sağlamak için uğraş verdik. Bizler yaptığımız çalışmaları Allah rızası ve ümmete hizmet odaklı yaptığımız süreçte Allahu teala yapmış olduğumuz hizmetleri karşılıksız bırakmayacaktır. Şunu unutmayalım ki, Yunus gibi yangın, Mevlana gibi dertli, Hacı Bektaşi gibi vakur olmadan bu millete hizmet edilmez.

Liderimiz, Reisimizin "Gençler koşacaksınız, koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız" söylemini ilke edinerek, gece gündüz Beykoz'un gençleri için koşmaya ve risk almaya devam edeceğiz.

Ramazan ayı kapsamında Beykoz Belediyemizin her gün farklı mahallelerde kurmuş olduğu iftar sofralarda ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber her mahalle de iftar sofralarına konuk Betboo oluyor, genç kardeşlerimizle Ramazan'ın bereketinden faydalanarak hasbihal ediyoruz.

İhtiyaç sahiplerine yardımcı olma çabası içerisinde giriyor, gene sofralarına misafir olarak onlarla hemhal oluyor, yaralarına merhem olma çabası içerisine giriyoruz.

Çok değerli kıymetli kardeşlerim,

Milletimizin iradesinden hazımsızlık duyanlar var, bu yaptıklarımızdan hoşnut olmayanlar var. Umudunu kaosa, kargaşaya, kavgaya, terörün yeniden alevlenmesine bağlamış olanlar var. Tahrik edemeyince bu sefer sokakları tahrik etmeye çalışanlar var.

Gençlik kolları olarak herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim ki, bizler her daim DİK duracağız ama asla DİKLEŞMEYECEĞİZ.

Allahu Teala bizleri Kadir Gecesi'ne ulaştırmayı ardından Ramazan Bayramı'na ulaştırmayı nasip eylesin. İftar programımıza katılımınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizleri Allaha emanet ediyorum" dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker'in konuşmasının ardından, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Osman Tomakin ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan'da birer konuşma yaparak, Beykoz gençliğinin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik edip, başarılar dilediler.

Program Keman ve Gitar dinletisi ile son buldu.

Editör: TE Bilisim