Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları, Paşabahçe Meydanı'nda  2 bin kişiye sokak iftarı verdi.



Beykoz Gündem Gazetesine verdiği demeçte Başkan Taştan, "ismi Adalet ve Kalkınma olan siyasi kuruluşun ismiyle örtüşmediği aşikar ortadadır. Ne Adaletten söz edebiliyoruz, ne de Kalkınmadan. Tek taraflı adalet olmaz. Bu yüzden yürüyüşümüze, direnişimize devam edeceğiz.

Nisa Suresi 135. Ayette diyor ki; 'Ey iman edenler! Allah için hakkı ayakta tutan, adaletle şahitlik eden kimseler olun. Bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi âdil davranmamaya itmesin. Adaletli olun; bu, Allah korkusuna daha çok yakışan (bir davranış)tır.'

Eğer ki bunlarda biraz da olsa Allah korkusu Jojobet varsa adil olurlar, adaletli davranırlar.
Önümüzde Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı var. Tüm dualarımız ülkemizin refaha kavuşması ve adaletin sağlanması üzerine olacaktır. Allah şimdiden edeceğimiz duaları kabul eylesin.

Çarşamba günü ilçe binamızda sahur programı yapacağız. Sonrasında ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da başlatmış olduğu yürüyüşe, bizlerde CHP Beykoz olarak yürüyüşe ortak olmak için yanına gideceğiz. Adalet için bende varım diyen tüm Beykozlu hemşehrilerimizi beklerim" dedi.

İftara CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan, İl Genel Meclis Üyesi Aydın Düzgün, CHP Meclis Üyesi Cavit Gül, Hakkı Emanet, Okan Uzun, Kadın Kolları Başkanı Eylem Uzuner, Gençlik Kolları Vekilleri Emre Göç ve Galip Engin, CHP yöneticileri ve 2 bin vatandaş katıldı.

 
Editör: TE Bilisim